γενεθλια σημερα 22-28/1

γενεθλια σημερα 22-28/1

 

γενεθλια σημερα 22/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 22 Ιανουαρίου, κοιτάτε με εντελώς πρωτοποριακό τρόπο τη ζωή, μερικές φορές με καλό τρόπο, αλλά αν δεν έχετε καλή διάθεση, τα πράγματα είναι άσχημα. Σας αρέσουν οι προκλήσεις και ανταπεξέρχεστε με ευκολία. Σαν σύντροφοι παίρνετε τα θέματα της καρδιάς στα σοβαρά. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς πρέπει να είναι κάποιος αρκετά δυνατός να αντιμετωπίσει και να αλλάξει την λάθος πορεία σας. Πολλές φορές σας υποτιμούν. Όμως, έχετε τη δύναμη να κάνετε απίστευτα πράγματα, με τον δικό σας τρόπο. Οι άνθρωποι σας βλέπουν ντροπαλούς και παράξενους, αλλά κάνουν λάθος. Οι αντισυμβατικοί σας τρόποι έχουν περισσότερη δύναμη από όσο θα μάθετε ποτέ. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Diane Lane.

 

γενεθλια σημερα 23/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 23 Ιανουαρίου, είστε αποφασιστικοί και πανέξυπνοι. Έχετε την ικανότητα να στέκεστε σε ένα σημείο, και από εκεί να βλέπετε την συνολική εικόνα των πραγμάτων, καταλαβαίνοντας γρήγορα και εύκολα το πώς λειτουργούν τα πράγματα. Συνήθως είστε έντονα συνδεδεμένοι με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Σαν σύντροφοι, είστε ευαίσθητοι αλλά ταυτόχρονα και εκκεντρικοί με έναν καλό τρόπο. Μπορείτε να πετύχετε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία ή είναι υπερβολικά δύσκολο. Με άλλα λόγια, είστε ιδιοφυείς. Είναι δύσκολο όμως να βρείτε ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Arjen Robben.

 

γενεθλια σημερα 24/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 24 Ιανουαρίου, από μικροί φαίνεστε πως είστε προορισμένοι για μεγάλα πράγματα. Γίνετε πολύ δημοφιλείς και κοινωνικοί, με αποτέλεσμα να σας ζηλεύουν κάποιοι άνθρωποι. Σαν σύντροφοι είστε διασκεδαστικοί, αλλά τείνετε να χτίζετε ένα τοίχο γύρω σας σαν προσπάθεια να κρύψετε την ιδιωτική σας ζωή. Το πρόβλημα είναι πως δεν είστε καλοί σε ένα μόνο πράγμα. Είστε καλοί σε τόσα πολλά που ποτέ δεν ξέρετε τι να πρωτοκάνετε. Η αλλαγή κυλάει στο αίμα σας και δεν μένετε σε ένα σημείο για πολύ καιρό. Είστε προορισμένοι για μία ζωή γεμάτη ταξίδια και διασκέδαση. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Ernest Borgnine.

zodia-taro-45

 

zwdia-zodia-tarw

 

γενεθλια σημερα 25/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 25 Ιανουαρίου, κατά κάποιο τρόπο ζείτε μία ζωή γεμάτη δοκιμασίες. Οι ψευδαισθήσεις είναι αυτές που σας δίνουν μία αίσθηση υπέρβασης. Έχετε άριστες ικανότητες και είστε συνήθως το μυαλό στις επιχειρήσεις, αλλά συνήθως περνάτε το χρόνο σας αποκρούοντας αντιρρησίες. Σαν σύντροφοι είστε μοναδικοί και τραβάτε τη προσοχή του άλλου. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι κάποιος που μπορεί να προσφέρει σταθερή ατμόσφαιρα. Πετυχαίνετε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με υψηλή τεχνολογία ή είναι γενικά δύσκολο. Η ευφυΐα σας είναι μοναδική. Όμως δυσκολεύεστε να βρείτε ανθρώπους που να αξίζουν το χρόνο σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Alicia Keys.

 

γενεθλια σημερα 26/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 26 Ιανουαρίου, έχετε τη δύναμη να τραβάτε όλα τα βλέμματα πάνω σας, καθώς η δομή σας απαιτεί τη προσοχή. Αντιμετωπίζετε όλες τις προκλήσεις και τη μοίρα σας σε καθημερινή βάση χωρίς δισταγμό. Σαν σύντροφοι είστε ατίθασοι. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι κάποιος που κατέχει ήρεμη δύναμη. Έχετε τις ικανότητες να πετύχετε σε οποιονδήποτε τομέα. Σχεδόν σε όλα είστε πρώτοι και καταφέρνετε να βγαίνετε στη κορυφή. Είστε έντονοι και γεμάτοι θέληση, αλλά ταυτόχρονα ξέρετε πότε να κάνετε πίσω και να συμβιβάζεστε. Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε σε κάθε κατάσταση είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Jose Mourinho.

 

 

 

γενεθλια σημερα 27/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 27 Ιανουαρίου, είστε το πιο διασκεδαστικό άτομο που μπορεί να συναντήσει κάποιος. Έχετε έναν τύπο αθωότητας που όλοι βρίσκουν αναζωογονητικό μέχρι ένα σημείο. Μερικές φορές γίνεστε πεισματάρηδες. Έχετε όπως αποτελεσματική ποσότητα ώθησης και δημιουργικότητας. Σαν σύντροφοι έχετε απίστευτες σεξουαλικές ορμές. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς πρέπει να αποδέχεται τις επιθυμίες σας αλλά να μπορεί να βάλει και κάποια όρια. Προσπαθείτε πάντα να βρείτε νόημα παντού. Περνάτε αρκετό χρόνο στο διαλογισμό, προσπαθώντας να καταλάβετε τη ζωή. Είναι σημαντικό για εσάς να βοηθάτε τους άλλους και απολαμβάνετε οποιαδήποτε κοινωνική δραστηριότητα με αυτό το στόχο. Είστε γενναιόδωροι και περιμένετε λίγα ως αντάλλαγμα. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Wolfgang Amadeus Mozart.

 

γενεθλια σημερα 28/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 28 Ιανουαρίου, έχετε την επιθυμία να είστε πρώτοι σε οτιδήποτε κάνετε. Έχετε την τάση να παρεκτρέπεστε. Η ανάγκη για ταυτότητα και ατομικότητα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς, ειδικά στα νεανικά σας χρόνια. Σαν σύντροφοι, δεν υπάρχουν ποτέ βαρετές στιγμές μαζί σας. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς πρέπει να είναι κάποιος που να μπορεί να σας ηρεμήσει και να σας επιστρέφει στη λογική όταν σκέφτεστε νέες ιδέες. Οι ικανότητές σας είναι τόσες πολλές, που πολλοί άνθρωποι ντρέπονται όταν σας βλέπουν. Δεν αποφεύγετε ποτέ ένα πρόβλημα, ενώ λατρεύετε οτιδήποτε το αδύνατο. Η αποτυχία δεν είναι επιλογή για εσάς, και πολύ λίγοι άνθρωποι ανέχονται τον εγωισμό σας. Τείνετε να ελέγχετε τους άλλους, ενώ σιχαίνεστε να αφήνετε το οτιδήποτε στην τύχη. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Nicolas Sarkozy.

 

zvdia-zwdia-tarw