γενεθλια σημερα 26/2 έως 3/3

γενεθλια σημερα 26/2 έως 3/3

 

γενεθλια σημερα 26/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 26 Φεβρουαρίου, τότε είστε μέσα σε όλα. Κατά κάποιον περίεργο τρόπο, ξέρετε σχεδόν πάντα τι πρόκειται να σας πουν οι άλλοι και γιατί. Έχετε απίστευτη αίσθηση συγκέντρωσης και τα βγάζετε πέρα με οποιαδήποτε κατάσταση και αν αντιμετωπίσετε. Είστε στοργικοί και δεκτικοί απέναντι στα συναισθήματα των άλλων, πράγμα που σας κάνει απίστευτους συντρόφους και γονείς. Έχετε τις ικανότητες να πετύχετε σε οποιονδήποτε τομέα. Έτσι καταφέρνετε να βγαίνετε εύκολα στην κορυφή. Έχετε κίνητρο και ένταση, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζετε πότε να κάνετε πίσω και να συμβιβάζεστε. Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε σε κάθε κατάσταση είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Michael Bolton.

 

γενεθλια σημερα 27/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 27 Φεβρουαρίου, κατέχετε το δώρο της επιθυμίας και της ώθησης. Ταυτόχρονα προστίθεται σοφία και επέκταση στην εξίσωση. Με υπέροχο οραματισμό του πραγματικού κόσμου, μπορείτε να πετύχετε σχεδόν σε οτιδήποτε παρουσιαστεί μπροστά σας. Σαν σύντροφοι έχετε την τάση να εξελίσσεστε με συντρόφους που δεν σας ταιριάζουν, αλλά τουλάχιστον περνάτε καλά. Είστε άτομα που προσπαθείτε να βρείτε νόημα στα πάντα. Περνάτε αρκετό χρόνο στο διαλογισμό, προσπαθώντας να καταλάβετε την ίδια τη ζωή. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να βοηθάτε τους άλλους και απολαμβάνετε κοινωνικές δραστηριότητες με αυτό το σκοπό. Είστε γενναιόδωροι και στοργικοί και περιμένετε πολύ λίγα σαν αντάλλαγμα. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Elizabeth Taylor.

 

γενεθλια σημερα 28/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 28 Φεβρουαρίου, έχετε απίστευτη ενέργεια που φαίνεται πως πλημμυρίζει τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας καθώς και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον κόσμο γύρω σας. Αναζητάτε έντονα την ατομικότητά σας και έχετε ανάγκη να διατηρήσετε την ταυτότητά σας. Σαν σύντροφοι είστε στοργικοί αλλά χρειάζεστε κάποιον που λατρεύει την δράση και μπορεί να σας θυμίζει γιατί κάνετε αυτά που κάνετε. Δεν απομακρύνεστε ποτέ από μία δυσκολία και σας αρέσει να αντιμετωπίζετε απίστευτα προβλήματα.  Η αποτυχία δεν είναι επιλογή για εσάς, και αρκετοί άνθρωποι δεν αντέχουν τον εγωισμό σας. Δεν σας αρέσει να αφήνετε τίποτα στη τύχη. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Mario Andretti.

zodia-taro-45

 

 

γενεθλια σημερα 29/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 29 Φεβρουαρίου, αντιμετωπίζετε τον κόσμο με βάση το υποσυνείδητο και το ένστικτό σας. Είστε συνήθως ευγενικοί και δουλεύετε ευχάριστα με τους άλλους, αλλά σπάνια έχετε εσείς τα ηνία. Αυτό που ξεχωρίζει στην προσωπικότητά σας είναι η επιθυμία σας για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Έχετε το μυαλό ενός καλλιτέχνη, ακόμα και αν δεν έχετε αναπτύξει ακόμα το συγκεκριμένο ταλέντο. Είστε εκφραστικοί και σας αρέσει να βρίσκετε νέους τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων σας. Συχνά νιώθετε πως δεν ταιριάζετε στο περιβάλλον σας –ειδικά αν είναι παραδοσιακό. Έχετε μεγάλα όνειρα, αλλά το πρόβλημα είναι να τα μετατρέψετε σε πράξεις. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Dennis Farina.

 

γενεθλια σημερα 1/3

Αν έχετε γενεθλια σημερα 1η Μαρτίου, είστε δημιουργικοί και ατομικοί. Έχετε την ικανότητα να εφαρμόζετε έναν απίθανο όγκο γνώσης, πράγμα που χρησιμοποιείτε σαν δημιουργικό πλεονέκτημα. Υπάρχουν στιγμές που φαίνεστε αντικοινωνικοί, αλλά μετά από λίγο επιστρέφετε στο φυσιολογικό. Είστε γεννημένοι αρχηγοί, ακόμα και αν το συγκεκριμένο ταλέντο δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα. Έχετε την δύναμη και την αυτοπεποίθηση να πετύχετε στη ζωή σας, και αυτή η δύναμη μεγαλώνει καθημερινά. Πέρα από τη δύναμη, είστε απίστευτα δημιουργικοί και καταφέρνετε να καινοτομείτε χωρίς να αποτυγχάνετε. Είστε οραματιστές, βλέπετε την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και όχι τις μικρές λεπτομέρειες. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Jensen Ackles.

 

zvdia-zwdia-tarw

 

γενεθλια σημερα 2/3

Αν έχετε γενεθλια σημερα 2 Μαρτίου, έχετε εμμονές με την αφοσίωση. Αυτό φαίνεται από τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις οικογενειακές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Συνήθως φέρεστε στους άλλους σαν να είναι παιδιά και εσείς να είστε ο γονέας. Ταυτόχρονα, υποδηλώνετε απίστευτη δημιουργικότητα. Είστε αρκετά ενεργητικοί και θέλετε να κινήστε συνεχώς, καθώς δεν έχετε ένα συγκεκριμένο τύπο προσωπικότητας. Διψάτε για διασκέδαση και περιπέτεια. Είστε ευφράδεις και έξυπνοι, με αποτέλεσμα να μπορείτε να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με όλο τον κόσμο. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Jon Bon Jovi.

 

γενεθλια σημερα 3/3

Αν έχετε γενέθλια σήμερα 3 Μαρτίου, είστε μονίμως αναποφάσιστοι και άπραγοι στην προσωπική σας ζωή, αν και τα καταφέρνετε μια χαρά στον επαγγελματικό σας τομέα, με την ελπίδα να καταφέρετε να εξισορροπήσετε τη κατάσταση. Τα συναισθήματά σας είναι πάντα διαφορετικά. Ταυτόχρονα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Αν και είστε αρκετά αισθησιακοί απέναντι στο σύντροφό σας, μερικές φορές δημιουργούνται διαπληκτισμοί από αυτό. Πρέπει να μάθετε να ακούτε τους άλλους. Έχετε μεγάλα όνειρα, αλλά σπάνια τα εξωτερικεύετε ή προσπαθείτε να τα κάνετε πραγματικότητα. Χρειάζεστε δίπλα σας ανθρώπους που μπορούν να σας κινητοποιήσουν και να σας συμβουλεύσουν. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Jessica Biel.

 

 zwdia-zodia-tarw