γενεθλια σημερα 26/12 εως 31/12

γενεθλια σημερα 26/12 εως 31/12

 

γενεθλια σημερα 26/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 26 Δεκεμβρίου, είστε αποφασιστικά και φιλόδοξα άτομα. Η νευρικότητά σας είναι και η καταδίκη σας καθώς απογοητεύεστε και γίνεστε σκανδαλιάρηδες όταν δεν έχετε κάτι στο οποίο πρέπει να επικεντρωθείτε. Κατά καιρούς γίνεστε αμυντικοί και άκαμπτοι, αλλά τις περισσότερες φορές, είστε απολαυστικά άτομα που λατρεύουν έναν καλό ανταγωνισμό και μία υγιή περιπέτεια. Είστε ρεαλιστικοί και πρακτικοί και πολλοί άνθρωποι στρέφονται σε εσάς για σωστές συμβουλές. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Jared Leto.

 

γενεθλια σημερα 27/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 27 Δεκεμβρίου, είστε άτομα που εκτιμούν την οικογένεια και κατέχουν μεγάλη καρδιά και ισχυρές αξίες –μερικοί θα έλεγαν πως οι αξίες σας είναι συντηρητικές. Ενώ δεν είναι απόλυτα εμφανές, είστε γενναιόδωροι και κάνετε προσωπικές θυσίες άμεσα χωρίς πολλή σκέψη για τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Είστε συμπονετικοί, πιστοί και αληθινοί. Όταν δεν είστε στα καλύτερά σας γίνεστε επιθετικοί και δύστροποι. Γενικά είστε προστατευτικοί, σκληρά εργαζόμενοι και πρακτικοί με μία καρδιά από χρυσό. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Louis Pasteur.

 

zvdia-zwdia-tarw

 

γενεθλια σημερα 28/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 28 Δεκεμβρίου, ο τρόπος που εκφράζεστε είναι ενδιαφέρων και γοητευτικός. Είστε απίστευτα περίεργοι για τους ανθρώπους και τις σχέσεις τους, ενώ καταλαβαίνετε από ένστικτο τις δυναμικές των σχέσεων. Είστε ιδεαλιστικά άτομα, ακόμα και αν φαίνεστε περπατημένοι και σαρκαστικοί. Πάντα εκπλήσσεστε όταν οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται με βάση τις καλές προθέσεις, ακόμα και αν το έχετε ήδη προβλέψει! Αν και είστε κυριαρχικά άτομα, ταυτόχρονα είστε συμπονετικοί και αγαπάτε την ειρηνική ατμόσφαιρα. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Denzel Washington.

zodia-taro-45

 

γενεθλια σημερα 29/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 29 Δεκεμβρίου, είστε απίστευτα ευφυείς, χρησιμοποιείτε και τις δύο πλευρές του εγκεφάλου πολύ καλά, ενώ το ένστικτό σας είναι το ίδιο ισχυρό με την λογική σας. Είστε αρεστοί άνθρωποι με καλές ικανότητες επικοινωνίας, όχι μόνο για να γοητεύετε τους άλλους, αλλά επειδή ενδιαφέρεστε πραγματικά για τις ανθρώπινες σχέσεις. Θέλετε να έχετε πολλές σχέσεις στη ζωή σας. Ακόμα και έτσι όμως, οι σχέσεις σας δεν είναι πάντα παραδοσιακές αλλά ούτε και εύκολες! Δέχεστε πολλά από τους ανθρώπους που αγαπάτε. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Jude Law.

 

zwdia-3-zodia

 

γενεθλια σημερα 30/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 30 Δεκεμβρίου, είστε παθιασμένοι και ενθουσιώδεις άνθρωποι που έχουν πολλούς στόχους στη ζωή τους. Όταν οι στόχοι σας δεν είναι καθορισμένοι, χάνεστε στην κυριολεξία! Είστε φιλόδοξοι τον περισσότερο καιρό. αν και τείνετε να σκέφτεστε υπερβολικά και να γίνεστε νευρικοί όταν το κάνετε, συνήθως κυνηγάτε αυτό που θέλετε στη ζωή σας. Είστε υπεύθυνα και ευαίσθητα άτομα. Δουλεύετε και παίζετε σκληρά, αλλά για τους περισσότερους από εσάς, η δουλειά έρχεται πάντα πρώτη. Έχετε επίσης και έντονη καλλιτεχνική πλευρά. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο James LeBron.

 

γενεθλια σημερα 31/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 31 Δεκεμβρίου, είστε ιδιαίτερα υπεύθυνα άτομα και έχετε ανάγκη από τάξη, οργάνωση και επιτεύγματα. Είστε προστατευτικοί απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάτε, ενώ πολλές φορές τείνετε να παίρνετε και αποφάσεις για εκείνους! Είστε  στα καλύτερά σας μέσα σε ένα οργανωμένο και με στόχους περιβάλλον. Αναλαμβάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, και πολλές φορές φτάνετε στην υπερβολή. Είστε καλοί με τα οικονομικά σας. Το χιούμορ σας είναι περίεργο και εκπληκτικό. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Antony Hopkins.