γενεθλια σημερα 29/1 εως 4/2

γενεθλια σημερα 29/1 εως 4/2

 

γενεθλια σημερα 29/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 29 Ιανουαρίου, είστε τόσο συμπονετικοί, όσο μια μητέρα απέναντι στα παιδιά σας. Αυτό ισχύει για όλο τον κόσμο, καθώς πιστεύετε πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Αν και αυτό σας κάνει να φαίνεστε συγκαταβατικοί, στην πραγματικότητα έχετε μία αποστολή και χρησιμοποιείτε ειρηνικά μέσα για να την φέρετε εις πέρας. Οι περισσότεροι από εσάς είναι αρκετά συμπαθείς και διασκεδαστικοί σε κοινωνικό επίπεδο. Σαν σύντροφοι, ταιριάζετε με άτομα που σας αφήνουν αρκετό χώρο για προσαρμογές. Έχετε το μυαλό ενός καλλιτέχνη, ακόμα και αν δεν το έχετε αναπτύξει ακόμα. Είστε εκφραστικοί και πάντα βρίσκετε νέους τρόπους για να εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας. Πολλές φορές αισθάνεστε πως δεν ανήκετε σε παραδοσιακό περιβάλλον. Έχετε μεγάλα όνειρα, και το μοναδικό πρόβλημα είναι να τα κάνετε πραγματικότητα. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Oprah Winfrey.

 

 

γενεθλια σημερα 30/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 30 Ιανουαρίου, μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Αναλαμβάνετε ένα πρότζεκτ από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς καθυστερήσεις. Είστε έξυπνοι και ομιλητικοί, πράγμα που σας δίνει την ικανότητα να αντιμετωπίζετε ακόμα και τους πιο δύσκολους κριτές. Αν και μερικές φορές στεναχωριέστε, όταν οι δηλώσεις σας δεν εξέφραζαν τις πραγματικές σας προθέσεις. Σαν σύντροφοι, έχετε δυνατές οικογενειακές ηθικές. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς πρέπει να μπορεί να σας ανοίξει λίγο. Έχετε τον τύπο της προσωπικότητας που οι άνθρωποι είτε θα λατρέψουν είτε θα μισήσουν. Έχετε άποψη για όλα και δεν ντρέπεστε να την εξωτερικεύσετε. Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να σας χορτάσουν –καθώς έχουν εθιστεί. Άλλοι, θα προτιμούσαν να ήσαστε λίγο πιο συντηρητικοί. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Phill Collins.

 

γενεθλια σημερα 31/1

Αν έχετε γενεθλια σημερα 31 Ιανουαρίου, επηρεάζεστε απίστευτα από τον πλανήτη Ουρανό. Αυτό σας δίνει αυθεντική εκκεντρικότητα την οποία θέλετε να μοιραστείτε με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους (δεν έχετε ίχνος φόβου μέσα σας). Θυμώνετε πάρα πολύ όταν νιώσετε πως δεν σας δίνουν τη προσοχή που σας αξίζει. Σαν σύντροφοι συνήθως βρίσκετε χρόνο για να κάνετε τον εαυτό σας επιθυμητό για το σύντροφό σας. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι κάποιος που μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την ανεξαρτησία σας. Ψάχνετε για σταθερότητα στην καριέρα σας αλλά και στην ρομαντική σας σχέση. Σαν αντάλλαγμα είστε πιστοί, πράγμα συνήθως καλό. Χωρίς σύντροφο νιώθετε χαμένοι. Το να είστε με κάποιον είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

zodia-taro-45

 

 

 

γενεθλια σημερα 1/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 1η Φεβρουαρίου, είστε δυνατοί σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στα νεανικά σας χρόνια ίσως παλέψατε με τη ταυτότητα και την ατομικότητά σας, αλλά όταν ωριμάζετε, γίνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας, και μερικές φορές με απίστευτο πείσμα. Είστε άριστοι αρχηγοί, ειδικά αν καταλαβαίνετε πρώτα τον εαυτό σας. Σαν σύντροφοι, έχετε ανάγκη από διαρκή και συνεχόμενη στοργή. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι κάποιος που μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο αυθόρμητοι. Είστε γεννημένοι αρχηγοί ακόμα και αν δεν έχετε αναπτύξει ακόμα αυτό το ταλέντο. Έχετε τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να πετύχετε στη ζωή σας, ενώ ταυτόχρονα αυτή η δύναμη ενισχύεται καθημερινά. Πέρα από δύναμη, είστε δημιουργικοί, πράγμα που σας βοηθά να καινοτομείτε και να μην αποτυγχάνετε. Είστε οραματιστές και βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Brandon Lee.

 

γενεθλια σημερα 2/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 2 Φεβρουαρίου, αντιμετωπίζετε μία διαμάχη ανάμεσα στο συνειδητό και το υποσυνείδητο. Αυτή η διαμάχη συνοδεύεται από δημιουργικότητα και εκκεντρικότητα (στις περισσότερες περιπτώσεις). Μπορείτε να συνεισφέρετε πάρα πολλά σε μία ομάδα που έχει ανάγκη από κάποιον δημιουργικό και με πολλές γνώσεις. Σαν σύντροφοι είστε ντελικάτοι, αλλά μερικές φορές κρατάτε απόσταση από το σύντροφό σας. Έχετε έκτη αίσθηση και πολλές φορές έβδομη και όγδοη. Συνδέεστε με τους άλλους ελεύθερα και εύκολα –και τείνετε να έχετε πολλούς καλούς φίλους. Είστε ζεστοί και στοργικοί και δυσκολεύεστε να κλειστείτε στον εαυτό σας. Η στοργή είναι σαν οξυγόνο για εσάς. Τη χρειάζεστε για να επιβιώσετε. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Shakira.

 

zvdia-zwdia-tarw 

 

γενεθλια σημερα 3/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 3 Φεβρουαρίου, έχετε μία απίστευτη επιθυμία να μένετε μακριά από τους άλλους. Συνήθως είστε αρκετά χαρισματικοί στον τομέα που επιλέγετε, αλλά έχετε την τάση να κινείστε ασταμάτητα, χωρίς να προσγειώνεστε κάπου ή να κάνετε κάποια ανοιχτόκαρδη δέσμευση. Είστε λίγο εκκεντρικοί, έως και υποχόνδριοι και κάνετε τα πάντα για την προσωπική σας ικανοποίηση. Σαν σύντροφοι απαιτείτε και περιμένετε τη τελειότητα, με αποτέλεσμα ο σύντροφός σας να υποφέρει. Είστε μία μεγάλη μάζα ενέργειας. Δεν έχετε μόνο ένα τύπο προσωπικότητας. Όμως αντί να διοχετεύετε την ενέργεια αυτή στην εργασία σας, την χρησιμοποιείτε για διασκέδαση και περιπέτεια. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

 

γενεθλια σημερα 4/2

Αν έχετε γενεθλια σημερα 4 Φεβρουαρίου, είστε αυθεντικά και μοναδικά άτομα. Είστε άτομα γεμάτα οράματα αλλά πολλές φορές γίνεστε υποκείμενα παρεξηγήσεων. Είστε ανθρωπιστές μέχρι αηδίας με αποτέλεσμα να αποτελείτε στόχο για ανθρώπους που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο. Σαν σύντροφοι σας αρέσει να βρίσκεστε μαζί με το σύντροφό σας συνέχεια. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι κάποιος που πρέπει να ξέρει πως δεν πρέπει ποτέ να σας προσβάλει ή να αφήσει τους άλλους να το κάνουν. Είστε ηθικοί, υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι. Μπορείτε να λάμψετε με την ειλικρίνειά σας σχεδόν σε κάθε κατάσταση. Σπάνια αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας ρίξουν. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Alice Cooper.

 

zwdia-zodia-tarw