γενεθλια σημερα 31/10-6/11

γενεθλια σημερα 31/10-6/11

 

γενεθλια σημερα 31/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 31 Οκτωβρίου, είστε αξιόπιστα άτομα. Αυθόρμητοι και μοναδικοί ενώ ταυτόχρονα φερέγγυοι. Μερικοί άνθρωποι σας αποκαλούν πεισματάρηδες! Κολλάτε σε κάτι ( ή σε κάποιον) περισσότερο από τους περισσότερους ανθρώπους και η ικανότητά σας να βλέπετε πίσω από τις λέξεις είναι εξαιρετική. Οι άνθρωποι γενικά θαυμάζουν την πειθώ και την ευφράδειά σας, ενώ εμπνέετε εμπιστοσύνη με την προσέγγισή σας απέναντι στη ζωή. Είστε λάτρεις της οικογένειας και των δεσμεύσεων, και είστε τυπικά οργανωτικοί. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Χριστόφορος Κολόμβος.

 

γενεθλια σημερα 1/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 1η Νοεμβρίου, ακολουθείτε το ένστικτό σας ενώ έχετε ισχυρή θέληση και ξεχωριστό χαρακτήρα. Είστε προοδευτικοί και μερικές φορές έχετε ασυνήθιστες ιδέες και πεποιθήσεις. Η ευφράδειά σας είναι κοφτερή και είστε κυρίαρχοι της ειρωνείας. Το προσωπικό σας στυλ είναι ξεχωριστό και μαγνητικό, και μπορείτε να καταφέρετε οτιδήποτε φτάνει να το πάρετε απόφαση. Είστε οικογενειακοί τύποι που παίρνουν στα σοβαρά τις ευθύνες τους απέναντι στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Επίσης, είστε παθιασμένοι εραστές. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Hannah Hoch.

 

γενεθλια σημερα 2/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 2 Νοεμβρίου, το ένστικτό σας είναι συνήθως ακριβές και βασίζεστε σε αυτό όταν πρέπει να πάρετε κάποια απόφαση. Πρέπει να αισθάνεστε τα πράγματα σωστά. Βάζετε την καρδιά και την ψυχή σας στα χόμπι και στην εργασία σας. Οι απόψεις σας είναι ισχυρές αλλά προοδευτικές, ενώ δεν νιώθετε την ανάγκη να τις μεταδώσετε παντού. Η μουσική παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Είστε ανθρωπιστές και έχετε τάσεις πως τον μυστικισμό. Είστε ταλαντούχοι και ευπροσάρμοστοι. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Μαρία Αντουανέτα.

zodia-taro-45

 

 

γενεθλια σημερα 3/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 3 Νοεμβρίου, είστε απίστευτα σαρκαστικοί αλλά αστείοι, πράγμα που πηγάζει από την κατανόηση του τι συμβαίνει γύρω σας. Σας αρέσει να κάνετε δηλώσεις, να σοκάρετε τους συντηρητικούς ανθρώπους και έχετε την τάση προς το δράμα. Επειδή είστε προοδευτικοί και δεν φοβάστε ιδιαίτερα να εκφράσετε την εκκεντρικότητά σας, είστε επιρρεπείς στα μπλεξίματα, αλλά γενικά επανέρχεστε γρήγορα. Κατέχετε έναν πολύ πρακτικό, επινοητικό και δυνατό χαρακτήρα. Βιώνετε πολλούς μετασχηματισμούς μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες είναι παθιασμένες και προκλητικές. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Charles Bronson.

 

γενεθλια σημερα 4/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 4 Νοεμβρίου, κατέχετε ευπροσάρμοστο και δημιουργικό μυαλό, αλλά εκτιμάτε ιδιαίτερα τα συμπαγή αποτελέσματα. Αν και σας αρέσει να βυθίζεστε στις απολαύσεις της ζωής, είστε ταυτόχρονα εργατικοί και περηφανεύεστε αρκετά για την δουλειά και τα χόμπι σας. Αντιμετωπίζετε τις πιέσεις αρκετά καλά και διορθώσετε εύκολα οτιδήποτε πάει στραβό στη ζωή σας. Μέσα σας είστε παθιασμένοι και ενθουσιώδεις. Η ευαισθησία και η συναισθηματική σας φύση δεν είναι ιδιαίτερα εμφανείς στην επιφάνεια των πραγμάτων. Έχετε την ικανότητα να επιμένετε πάνω σε ένα πρότζεκτ μέχρι να το κάνετε να δουλέψει σωστά. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Matthew McConaughey.

 

zwdia

 

γενεθλια σημερα 5/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 5 Νοεμβρίου, κατέχετε μία σπάνια ισορροπία ανάμεσα στην εσωστρέφεια και την εξωστρέφεια. Έχετε την ικανότητα να ψάχνετε μέσα σας για απαντήσεις, αλλά είναι επίσης εύκολο για εσάς να κάνετε κοινωνικές επαφές. Είστε φιλόδοξοι, ενώ το αίσθημα πως θα πετύχετε μπορεί να σας οδηγήσει μακριά. Έχετε έφεση στον γραπτό λόγο και γοητεύετε τους άλλους μέσα από τις λέξεις. Είστε περισσότερο προσαρμόσιμοι σε σχέση με τους υπόλοιπους σκορπιους, αλλά είστε αποφασιστικοί σε οτιδήποτε σας ξυπνά το πάθος. Κατέχετε μοναδικό  όραμα και δεν είστε κονφορμιστές. Με οδηγό μία προσωπική αποστολή, αν ακολουθήσετε το ένστικτο σας, η επιτυχία είναι δεδομένη. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Bryan Adams.

 

γενεθλια σημερα 6/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 6 Νοεμβρίου, είστε δυναμικά, παθιασμένα άτομα που έχουν πολλά να δώσουν, αλλά ταυτόχρονα περιμένουν το ίδιο επίπεδο δέσμευσης σαν αντάλλαγμα. Είστε αποφασισμένοι να ακολουθήσετε τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις σας, και γενικά κάνετε τα πάντα για να πετύχετε τους στόχους σας. Η προσωπικότητα σας ξεχωρίζει από τους άλλους, και κερδίζετε εύκολα τον σεβασμό. Έχετε την θέληση να βοηθήσετε, αλλά δεν γίνεστε θύματα, καθώς γνωρίζετε τα ορια σας και δεν δυσκολεύεστε να τα επικοινωνήσετε. Είστε τελειομανείς κατά κάποιο τρόπο και η τάση σας να ελέγχετε καταστάσεις γίνεται εμφανής στην καριέρα και στο σπίτι σας. Γνωρίζετε την αξία της ομαδικής δουλειάς. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Ethan Hawke.

 

zwdia