Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπειο – ΦΕΒ’18

ταρο-ταρω-taro-tarw

Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπειο – ΦΕΒ’18

Ο μήνας του Φεβρουαρίου, έρχεται και μάλιστα δυναμικά, για όλα τα ζώδια που θα μπορέσουν σχετικά εύκολα, να λύσουν μια σειρά από οικονομικά και αισθηματικά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στις ζωές τους….και όχι μόνο!

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

zodia-zvdia-22

Έχετε κάνει μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας και στη καθημερινότητα σας, για να μπορέσετε να έχετε τον άνθρωπο σας, ευχαριστημένο και ασφαλή. Με την εύνοια του σύμπαντος, και από τις αρχές του νέου μήνα, θα δείτε την άλλη πλευρά της σχέσης …να σας αποδίδει όλα αυτά που επιθυμείτε. Στα θετικά είναι και κάποια χρήματα που εδώ και καιρό περιμένετε.
Ερωτική Τύχη: 4/5

Ταύρος : Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Με τα άστρα και τον κυβερνήτη σας… να έχουν τάση να σας λύσουν, όλα τα προβλήματα σας, εσείς τελικά θα βρεθείτε πάνω σε μεγάλα διλήμματα ερωτικής φύσεως. Από την πρώτη εβδομάδα, του Φεβρουαρίου θα δείτε τον πρώην σας σύντροφο να επιστρέφει αλλαγμένος, αλλά και να σας προσφέρει λύσεις… για να του δώσετε και πάλι μια ευκαιρία επανασύνδεσης. Διαχειριστείτε κάποιοι και το παρόν σας, που σας διεκδικεί έντονα.
Ερωτική Τύχη: 5/5

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Δίδυμοι : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Το μυαλό σας δεν μπορεί, σε καμία των περιπτώσεων να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις, για την σχέση σας, καθώς έχετε μπλέξει εργασία και αίσθημα, παρελθόν και νέες γνωριμίες. Αυτό είναι και μια φυσιολογική κατάσταση για εσάς και το αέρινο στοιχείο του ζωδίου σας, αλλά να είστε αυτήν την φορά προσεχτικοί, μην πληγωθεί κάποιος.
Ερωτική Τύχη: 5/5

Καρκίνος : Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Πολύς ο ενθουσιασμός που υπάρχει σε αυτήν την σχέση, και που σας ανέβει το φως για να κάνετε και πιο σοβαρές ακόμη σκέψεις …για τους δύο σας. Ωστόσο, μην χαθείτε από τον εργασιακό σας τομέα, αλλά και τους φίλους σας, γιατί την τελευταία φορά ….κάτι επιζήμιο είχατε καταφέρει! Μόνοι και χωρισμένοι μέχρι την μέρα του Αγ. Βαλεντίνου, θα έχουν βρει το ταίρι τους.
Ερωτική Τύχη: 4/5

Λέων : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Ανακυκλώνετε δυστυχώς μέσα στο μυαλό σας όλα όσα έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν, μέσα στην σχέση σας, και δεν επιτρέπετε τελικά σε καμία πλευρά να εξελιχθεί. Οι μέρες του νέου μήνα, σίγουρα θα σας δώσουν τις επικοινωνιακές ευκαιρίες και τις συναντήσεις, για να λύσετε όλα σας τα άγχη. Τα καλύτερα στα οικονομικά σας δεδομένα σας περιμένουν.
Ερωτική Τύχη: 5/5

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Παρθένος : Ο ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Δεν είστε αυτήν την εποχή σε θέση να πάρετε πιο κάθετες και απόλυτες αποφάσεις, γύρω από την ερωτική σας ζωή, που πιθανόν και να μην σας εκφράζει. Μετά το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, θα δείτε αλλαγές μέσα στον δεσμό σας, με πρωτοβουλίες του συντρόφου σας, Και στα επαγγελματικά σας θα έχετε μεγάλες επιτυχίες. Διαχειριστείτε τα πάντα, με σύνεση.
Ερωτική Τύχη: 3/5

Ζυγός : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Μην τρέφετε μέσα στην καρδιά σας, άσχημες μνήμες και εικόνες, από όλα αυτά που έγιναν στην προηγούμενη σας σχέση. Οι μέρες με τον Ήλιο στον συγγενή και αριστοκρατικό Υδροχόο, θα σας φέρουν στην πόρτα σας, νέα άτομα, που πιθανόν και κάποιο … να σας κάνει να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Τύχη έχουν και όσοι βιώνουν σχέση εξ αποστάσεως, που θα λύσουν αυτό το πρόβλημα άμεσα.
Ερωτική Τύχη: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Σκορπιός : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Εσείς και τα ερωτικά σας λόγια – πράξεις – ταμπεραμέντο, έχετε γοητεύσει τον άνθρωπο, που είχατε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Σίγουρα θα πρέπει και κάπως έτσι να συνεχιστεί η διάθεση σας, και όχι να ξεφουσκώσει. Από την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, κάποιοι από το υδάτινο σας ζώδιο, θα έχουνε ειδήσεις – πλησιάσματα από πρώην εραστές, που όμως θα πρέπει να είναι άκρως πλέον προσεχτικοί.
Ερωτική Τύχη: 5/5

Τοξότης : ΤΟ ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Πολλά θα ακούσετε και θα δείτε, τις επόμενες ημέρες, και λίγα τελικά θα γίνουν. Εσείς αυτά τα ξέρετε και τα έχετε συνηθίσει, άρα προκαταβολικά κρατήστε μικρό καλάθι. Θα δεχτείτε πολλά νέα φλερτ – δέλεαρ που μόνο ο καιρός μπορεί να σας αποδείξει την αλήθεια τους. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σχέσεις μακροχρόνιες, έχει έρθει η ώρα και πριν να κάνει την παρουσία της αισθητή η Άνοιξη… να συζητήσετε γύρω και από πιο δομημένες δεσμεύσεις.
Ερωτική Τύχη: 4/5

Αιγόκερως : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Αυτά που θέλετε μέσα στον δεσμό σας να γίνουν, θα γίνουν, αλλά ίσως με κάποια μικρή χρονική καθυστέρηση, λόγω τεχνικών προβλημάτων από την μεριά του ανθρώπου σας. Μην δώσετε κάποια παραπάνω σημασία, απλά αφήστε τον Φεβρουάριο και τα καλά του αστρολογικά…. να σας προσφέρουν αυτά που θέλετε. Και τα επαγγελματικά σας θα έχουν σταθερή άνοδο και πλούσια απόδοση.
Ερωτική Τύχη: 3/5

taro-tarw

Υδροχόος : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Είσαστε στο επίκεντρο όλου του αστρολογικού κόσμου και αυτό σίγουρα θα σας κάνει ακόμη πιο εγωιστές, στην αγάπη και τις σχέσεις. Δεν πειράζει… το αξίζετε. Εσείς που είστε μόνοι, θα βρεθείτε μπροστά σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα σας αλλάξει κατά πολύ την καθημερινότητα. Όσοι έχουν ήδη σχέση, που έρχονται μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Φεβρουαρίου, προτάσεις…δεσμευτικές.
Ερωτική Τύχη: 4/5

Ιχθείς : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ξέρετε πια τι κάνετε και τι ζητάτε. Αυτό είναι και κάτι που θα βάλει πολλούς από τους επίδοξους εραστές σας στην άκρη. Μόνο οι τολμηροί και οι αληθινοί είναι για εσάς …και άξιοι της καρδιάς σας. Ευκαιρίες θα έχουν πριν ο Ήλιος να περάσει στο δικό σας ζώδιο, κάποιοι που έχουν χωρίσει και πασχίζουν να επανασυνδεθούν. Οι τρίτοι και οι ευκαιρίες οι οικονομικές …θα παίξουν τον ρόλο τους.
Ερωτική Τύχη: 5/5

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia