Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 02/12

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Κριός

Πραγματικά δεν χρειάζεται να φορτώσετε στο μυαλό σας καινούργια προβλήματα και απογοητεύσεις. Μια φορά απιστος…για πάντα άπιστος.
Ερωτική έλξη: 10/10

 

Ταύρος

Αυτό το Σαβ.Κο, θα συμβούν πολλά και το πιο πιθανόν, είναι τελικά να βρεθείτε, να βρεθείτε μέσα στην ζεστή αγκαλιά του ανθρώπου σας…μόνιμα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Δίδυμοι

Αυτά που λέτε στον άνθρωπο σας, ίσως και να τα πιστεύετε πολύ, αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα, θα πρέπει να τα υποστηρίξετε με πράξεις.
Ερωτική έλξη: 10/10

Καρκίνος

Οι λόγοι και οι κινήσεις σας, έχουν γοητεύσει κάποιον, από το παρελθόν που δεν μπορεί να σας βγάλει από το μυαλό του. Σύντομα θα έχετε εκπλήξεις – επικοινωνίες.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-zvdia-22

Λέων

Αν τελικά, αυτό που μόνο συμβαίνει μέσα στην σχέση σας, είναι καυγάδες και εντάσεις, ίσως και να είναι ένας δείκτης, ότι κάτι δεν πάει καλά.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος

Αν ξέρετε ποιος είναι ο σωστός τρόπος, για να φέρετε και πάλι το άτομο, που αγαπάτε κοντά σας, μην καθυστερείτε χωρίς λόγο… και πράξτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός

Μην στέκεστε μόνο σε αυτά, που έχουν γίνει μέσα στις τελευταίες εβδομάδες. Οι μέρες σας υποστηρίξουν για να κάνετε ένα φρέσκο ξεκίνημα.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-092

Σκορπιός

Αφήστε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν, να πουν-να εκφράσουν αυτά που νιώθουν, και φυσικά στους δικούς σας μόνο χρόνους, απαντήστε αυτό που θέλετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Τοξότης

Μέσα στο επόμενο 2ήμερο θα έχετε πολλά καλά και ενδιαφέροντα πρόσωπα, να σας πλησιάζουν και να σας προσεγγίζουν με ένα πιο διαφορετικό μάτι.
Ερωτική έλξη: 10/10

Αιγόκερως

Μπορεί αυτήν την εποχή, να μην έχετε και την τόσο καλή επικοινωνιακή επαφή με τον άνθρωπο σας, αλλά αυτό από τη νέα εβδομάδα αλλάζει, και σας ξανα- δίνει τις ισορροπίες που θέλετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

taro-zodia-76

Υδροχόος

Πολλά τα δύσκολα, που περνάτε αυτήν την εποχή, και ίσως και κάπου να έχετε αφήσει σε δεύτερη προτεραιότητα, τον άνθρωπο σας, που σας έρχεται με πολλά παράπονα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ιχθείς

Όσοι έχετε διπλές καταστάσεις, τώρα που έρχεται ο ανάδρομος Ερμής, θα πρέπει να μπείτε σε μια λογική ξεκαθαρισμάτων, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε και καλύτερα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Κα Μαργέλη

margeli

Αριστέα

aristea

Άσσυ

assy

Κα Κομνηνού

komninou