Οι φαντασιώσεις στο ζώδιο του Κριού

shutterstock_101137138_735

Έχουν μία πολύ ενεργητική και γόνιμη φαντασία και οι φαντασιώσεις τους επικεντρώνονται σε περιπέτειες όπου οι ίδιοι διαδραματίζουν έναν ηρωικό ρόλο. Η γυναίκα Κριός ίσως φαντάζεται έναν γενναίο ήρωα που τη σώζει, αλλά επειδή στον Κριό αρέσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες είναι πιθανό και η ίδια να παίζει δραστήριο ρόλο στις φαντασιώσεις της. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις των αντρών Κριών έχουν σχέση με πανέμορφες γυναίκες  σε συνδυασμό με το είδος δράσης που ενσαρκώνει ο Τζέιμς Μποντ. Οι ζωή με τις εξωπραγματικές περιπέτειες ανήκουν στη φύση του Κριού. Όταν ο Ιντιάνα Τζόουνς μάχεται τους κακούς και παίρνει το βραβείο, ακολουθεί το χαρακτηριστικό τρόπο του Κριού αι ο θεατής που ανήκει στο ζώδιο αυτό ταυτίζεται μαζί του, ενώ οι γυναίκες Κριοί φαντάζονται πως είναι οι ελκυστικές ηρωίδες που παίρνουν μέρος στη δράση.

 

Η επιθυμία των Κριών να εξουσιάζουν τις φαντασιώσεις τους ξεφεύγει από τα όρια, και τα αγαπημένα όνειρα όσων έχουν τάσεις προς τη πολιτική περιλαμβάνουν ριζικές μεταρρυθμίσεις και πετυχημένη αντίσταση στις προκλήσεις, και οδηγούν τους πάντες σε μια υπέροχη ζωή. Αγαπούν τις σταυροφορίες και οι φαντασιώσεις τους μπορούν να γίνουν μια πραγματικότητα που πιθανόν να αλλάξει τον κόσμο.

 

 

Τα κορίτσια Κριοί είναι αγοροκόριτσα, τους αρέσει να μιμούνται τους μεγαλύτερους αδερφούς τους και φαντάζονται ότι συμμετέχουν στις ίδιες περιπέτειες με αυτούς.

Στους Κριούς αρέσουν οι ρομαντικές φαντασιώσεις και συχνά επιστρέφουν στους ιπποτικούς τρόπους του Μεσαίωνα. Θέλουν να είναι οι γενναίοι ιππότες που τρέχουν με το άλογό τους για να σώσουν μια κυρία, ενώ οι πιο μοντέρνοι ικανοποιούνται να φαντάζονται σπορ αυτοκίνητα με τα οποία θαμπώνουν την εκλεκτή τους. Οι γυναίκες Κριοί λαχταρούν την περιπέτεια.

Κα Μαργέλη

margeli

Αριστέα

aristea

Άσσυ

assy

Κα Κομνηνού

komninou
There are no comments

Add yours