ωροσκοπια εβδομάδας 9-15/3

ωροσκοπια εβδομάδας 9-15/3

 

ωροσκοπια κριος

Ο κριος θα δώσει απίστευτη πρώτη εντύπωση αυτή την εβδομάδα. Το πόσο δυνατή εξαρτάται από εσάς, αλλά ίσως να μην παρατηρήσετε το πόσο ισχυροί μπορείτε να είστε. Η συμβουλή μας είναι να μετριάσετε την έντασή σας γύρω από νέες γνωριμίες και καινούρια πρότζεκτ. Χρησιμοποιήστε την εβδομάδα αυτή για να συνδεθείτε με αυτούς που ξέρετε καλά και σας αγαπούν.

 

ωροσκοπια ταυρος

Τα μυστικά δεν μένουν κρυφά για πάντα, ειδικά όταν κάνετε την προσπάθεια να τα κρύψετε. Μπορείτε να διπλό-κλειδώσετε το κουτί της Πανδώρας, αλλά μία θυελλώδης δύναμη θα το καταστρέψει. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων και πάρτε βαθιές αναπνοές. Ο σχεδιασμός είναι το παν. Θα σας πιάσουν απροετοίμαστους;

 

ωροσκοπια διδυμοι

Σαν δίδυμοι έχετε μία αστείρευτη πηγή δημοτικότητας και θα προαχθείτε σε κάτι μεγαλύτερο. Δεν θα ενταθεί μόνο η κοινωνική σας ζωή, αλλά ίσως καταλήξετε το επίκεντρο της προσοχής. Όμως, αυτή η ξέφρενη ζωή είναι το μόνο που μετράει; Μπορείτε να ζήσετε το κάθε λεπτό και να ζήσετε στο έπακρο;

zodia-taro-45

 

ωροσκοπια καρκινος

Όλη η γοητεία του κόσμο δεν θα σας εμποδίσει να κάνετε γκάφες μπροστά σε ανωτέρους. Σαν καρκινοι δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας για να πάρετε το γωνιακό γραφείο, αλλά δεν θα συμβεί αυτή την εβδομάδα. Κάντε ένα διάλειμμα και απολαύστε όλα αυτά που έχετε πετύχει μέχρι τώρα.

 

 

ωροσκοπια λεων

Ενώ έχετε πολλές συνοπτικές απόψεις και καυστικά σχόλια να κάνετε, αποφύγετέ το αυτή την εβδομάδα. Μία ακίνδυνη ιδέα θα φέρει τα χειρότερα και ίσως σας ντροπιάσει. Η διπλωματία προς το παρόν σας διαφεύγει.

 

ωροσκοπια παρθενος

Πιστεύετε πως είστε φοβεροί εραστές, αλλά υπάρχει κάτι στην τεχνική σας που αφήνει τους άλλους ανικανοποίητους. Μην απελπίζεστε. Αυτή την εβδομάδα δημιουργείται απλά μία προσωρινή αναποδιά. Το θετικό είναι πως η κατάσταση αυτή θα σας αναγκάσει να σταματήσετε και να φροντίσετε τις ερωτικές σας ικανότητα. Πριν το καταλάβετε θα είστε και πάλι σε φόρμα.

 

ωροσκοπια ζυγος

Τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή που θα σας αναστατώσει αυτή την εβδομάδα; Σίγουρα είστε περισσότερο ανεξάρτητοι από όσο προτιμά ο σύντροφος, αλλά συνήθως καταφέρνετε να εξισορροπήσετε τις ανάγκες σας με των υπολοίπων. Η ισορροπία θα είναι δύσκολο ζήτημα και θα νιώσετε την ανάγκη να πατήσετε πόδι.

 

ωροσκοπια σκορπιος

Τι συμβαίνει με τους σκορπιους αυτή την εβδομάδα, που νομίζουν πως μπορούν να την γλιτώσουν όσο όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν σαν σκυλιά; Οι διακοπές τελείωσαν και σας περιμένει αρκετό άγχος στην δουλειά. Τέλος τα μεγάλα διαλείμματα, οι απογευματινοί ύπνοι κλπ. Σκεφτείτε όμως πόσο καλά θα νιώσετε όταν προσπαθήσετε και δείτε πόσα μπορείτε να πετύχετε.

 

zodia-astra-tarot

 

ωροσκοπια τοξοτης

Ακόμα και η διασκέδαση θα έχει τα όριά της αυτή την εβδομάδα. Όσο και αν προσπαθήσετε να χαλαρώσετε, θα υπάρξει κάτι ή κάποιος που θα σας κάνει να δουλέψετε για αυτά που θέλετε. Η δημιουργία θα απαιτήσει περισσότερο ιδρώτα παρά έμπνευση.

 

ωροσκοπια αιγοκερως

Σχεδιάστε με προσοχή οποιοδήποτε πρότζεκτ στο σπίτι σας ή προσπαθήστε να το αναβάλετε, αν δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο. Οποιοδήποτε πρότζεκτ στο σπίτι, σωματικό ή συναισθηματικό, χρειάζεται απίστευτη προσοχή και σχεδιασμό για να προχωρήσει. Οι απρόσεκτοι αιγοκεροι τολμούν με ελπίδα στην καρδιά τους. Οι προσεκτικοί ελέγχουν το περιβάλλον και σχεδιάζουν ανάλογα.

 

ωροσκοπια υδροχοος

Ακόμα και αν νομίζετε πως δεν έχετε καλές ιδέες, θα ανακαλύψετε πως μία παλιά άποψη τελικά ήταν σοφή. Τουλάχιστον έτσι θα πιστέψετε. Το ένα πράγμα οδηγεί στο άλλο και πριν το καταλάβετε τα λόγια σας θα έχουν τεράστια απήχηση. Προσέξτε όμως να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα.

 

ωροσκοπια ιχθυες

Χάνετε την καρδιά σας σε χρυσοθήρες ενώ τις περισσότερες φορές δεν παρατηρείτε τον οικονομικό αντίκτυπο των αποφάσεών σας, παρά μόνο όταν είναι πια πολύ αργά. Ίσως μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός καλού φίλου, όσο η καρδιά σας κελαηδά. Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε.

 

ωροσκοπια διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw