Ερωτική Σεληνη 27/06 -29/06

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

Ερωτική Σεληνη   27/06 -29/06

 

Η σεληνη  περνάει στον Σκορπιό από 26 Ιουνίου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Ιχθύς  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Κριός

 

 

σεληνη –  Κριός:  Οι δεσποτικές συμπεριφορές που δείχνετε στο ταίρι σας δεν βοηθούν κανέναν,  και ιδίως το γεγονός του να έρθετε πιο κοντά. Αλλάξτε τις ακραίες συμπεριφορές σας.

zodia-taro-45

SEX TIP: Στηρίξτε τις επιλογές σας

 

σεληνη – Ταύρος: Δεν υπάρχει περιθώριο για περιττές διαπραγματεύσεις με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει τι αξίζει να είναι κοντά σας.

SEX TIP: Μην αμφισβητείτε τα πάντα

 

σεληνη – Δίδυμοι: Όσο και αν σας είναι δύσκολο ….θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις μέσα στο προσεχές διάστημα και πριν αρχίσει ο επόμενος μήνας, για τα ερωτικά σας ζητήματα.

SEX TIP: Δικαιωθείτε μέσω δράσεων

 

σεληνη – Καρκίνος:  Δώστε προτεραιότητα σημασία στις πράξεις του συντρόφου σας αυτές τις ημέρες, και λιγότερο στις υπερβολικές δηλώσεις, που συνήθως μένουν ανεδαφικές.

SEX TIP:  Μιλήστε με ειλικρίνεια

σεληνη –  Λέων: Οι αποφάσεις που θα πάρει το ταίρι σας για  το κοινό σας μέλλον δεν θα είναι μόνιμες. Μην πιέσετε για άμεσες απαντήσεις.. θα ήταν λάθος.

SEX TIP: Υπομονή

 

σεληνη – Παρθένος:  Θα απαλλαγείτε και εν τέλη θα ανακουφιστείτε από την αποχώρηση ανθρώπου από την προσωπική σας ζωή, που μόνο στεναχώρια σας  προκάλεσε.

SEX TIP: Επωφεληθείτε καταστάσεων

 

σεληνη – Ζυγός: Έχετε στηριχτεί περισσότερο στις δυνάμεις των τρίτων, παρά στις δικές σας και αυτό σημαίνει ότι έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να απογοητευτείτε.

SEX TIP:  Αφεθείτε στο συναίσθημα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Λανθασμένες αποφάσεις τυχόν να πάρετε σήμερα και αύριο υπό ψυχολογική πίεση. Αφήστε τις σκέψεις να ωριμάσουν μέχρι τις αρχές του Ιουλίου.

SEX TIP:  Δοκιμασίες τέλος

 

σεληνη – Τοξότης: Ο ιδιαίτερος τρόπος που αισθάνεστε τη ερωτική απογοήτευση σας έχει κοστίσει την ψυχική σας ηρεμία. Μην αφήνεστε … δραστηριοποιηθείτε.

SEX TIP: Απολαύστε τις προσφορές τρίτων

 

σεληνη -Αιγόκερως: Μια συναισθηματική σας υπόθεση από το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα. Μην δεχτείτε εύκολα τις απολογίες αν δεν μάθετε τους πραγματικούς λόγους του τότε χωρισμού.

SEX TIP: Μιλήστε λιγότερο

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Ο παραμορφωτικός φακός που αντιλαμβάνεστε το ενδιαφέρον τρίτων ανθρώπων, θα σας αφήσει εν τέλη στην απόλυτη μοναξιά.

SEX TIP: Χάνετε χρόνο σκεπτόμενοι….

 

σεληνη – Ιχθύς:  Βάλτε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, εκφράστε τα θέλω σας, και δώσετε εύλογο χρόνο για να δείτε από την άλλη πλευρά τις όποιες αντιδράσεις.

SEX TIP: Ποικιλία δράσεων