ταρω αισθηματικες προβλεψεις 17/02 Σαββάτο Β

ταρο-απιστια-ταρω-zwdia-tarw-taro

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 17/02 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχουν κάποιες καταστάσεις κρυφές, από το παρελθόν του ανθρώπου σας, που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε κάποια κοινά βήματα πιο κάτω…. αλλά τελικά θα δείτε και από την τελευταία εβδομάδα του μήνα, ότι όλα θα τείνουν να φύγουν από τους δρόμους σας. Θετικές θα είναι και οι εξελίξεις σε συντρόφους, που μέσα από την πολύτιμη βοήθεια των φίλων τους, θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Τρέχετε συνέχεια για να ρυθμίσετε καταστάσεις και υποθέσεις, πριν να λήξει ο Φεβρουάριος. Αυτό σας δίνει και μια καλύτερη ψυχολογία έτσι ώστε να μπορέσετε να διώξετε από το μυαλό σας, τις άσχημες εικόνες και εμπειρίες από το ερωτικό σας παρελθόν. Νέες επαφές και άτομα πιο κοντά στα δικά σας τα δεδομένα θα παρουσιαστούν από τον εργασιακό σας χώρο και θα σας γοητεύσουν πολύ!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Τοξότης : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Αν δεν έχετε ακόμη κάποια σοβαρή σχέση μην χαλάει το κέφι σας. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, αυτό το χρονικό διάστημα είναι σε μια μόνιμη επικοινωνιακή ανακατωσούρα που τους εκνευρίζει. Γενικά η αισθηματική σας ζωή, από τις πρώτες εβδομάδες της Άνοιξης, θα έρθει και πάλι στην απόλυτη της ισορροπία. Μέχρι τότε, δώστε την προσοχή και την παρουσία σας, σε συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : Η ΣΕΛΗΝΗ

Υπάρχουν κάποιες καρδιές, που υποφέρουν για εσάς… και το ξέρετε. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε και τις σχετικές ερωτικές εξομολογήσεις, που θα σας κάνουν να δείτε και ποιος πραγματικά μπορεί να ταιριάξει στα δικά σας δεδομένα. Οι έχοντες σχέση, θα έρθουν πιο κοντά … και ίσως και μέσα στους ερχόμενους μήνες, να σκεφτούν δεσμεύσεις – γάμους – οικογένεια.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υδροχόος : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Από όλα αυτά τα δύσκολα που έχετε περάσει, μέσα στην σχέση σας, εσείς κρατήστε τα καλά που σας δένουν, και όλα τα άλλα ξεχάστε τα. Οι μέρες με τον Χειμώνα επίσημα να λήγει, θα σας φέρουν και στους δύο, μια καλύτερη διάθεση. Καλύτερα και πιο επικοινωνιακά … θα είναι τα πράματα μέσα στις σχέσεις που είχε υπάρξει ένταση. Χρήματα, που αναμένετε … έρχονται και σας βοηθούν να πάρετε τελικές αποφάσεις, για το άμεσο μέλλον τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

ταρω – Ιχθείς : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ανήκετε στα πιο χαρισματικά ζώδια, που μέσα στον μήνα αυτόν, θα δουν την ζωή τους … να αλλάζει και να τους κάνει τα δώρα και τις εκπλήξεις που τόσο καιρό, που είχαν λείψει. Ευχάριστα θα είναι τα νέα, για μια επαγγελματική σας υπόθεση, που σίγουρα θα σας χαροποιήσει. Ένας έρωτας από τα παλιά … θα χτυπήσει την πόρτα των ελεύθερων, που θα χρειαστεί αυτήν την φορά, να είναι άκρως προσεχτικοί. Δεν είστε για λάθος επιλογές…. πάλι!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.