ταρω αισθηματικες προβλεψεις 22/02 Πέμπτη Β

ταρο-σεξ-ταρω-tarw-taro

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 22/02 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Πιθανόν και να πρέπει να παραδεχτείτε στον εαυτό σας, όλα τα λάθη μικρά και μεγαλύτερα που έχετε κάνει στο παρελθόν … στις ερωτικές σας υποθέσεις. Οι μέρες που έρχονται θα σας φέρουν έναν καινούργιο άνθρωπο που θέλει να σας κατακτήσει. Αυτήν την φορά να είστε πιο προσεχτικοί. Οι σχέσεις που έχουν τα προβλήματα των χαμένων επικοινωνιών και των τρίτων προσώπων, μάλλον θα λήξουν οριστικά και αμετάκλητα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μάλλον έχετε δώσει λάθος εντύπωση στον άνθρωπο, για τον οποίο ενδιαφέρεστε ερωτικά. Μπορεί να έχει γίνει κάποια παρεξήγηση, ή να υπάρχουν λάθος πληροφορίες- λόγια. Όπως και να έχουν οι καταστάσεις, καλείστε να πάρετε την υπόθεση στα ικανά σας χέρια και να διαφωτίσετε για το ποιοι είστε τον ενδιαφερόμενο. Εσείς που έχετε βρεθεί εκτός σχέσης, πιθανόν να τα ξαναβρείτε με τον αγαπημένο σας μέχρι να βγει αυτός ο μήνας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Τοξότης : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Από όλα αυτά που σας λένε στην αγάπη, και σας υπόσχονται, εσείς μην κρατήσετε τίποτα, παρά μόνο αυτά, που συνοδεύονται από πράξεις. Ο νέος μήνας του Μαρτίου, θα φέρει κοντά και μέσα στην καρδιά σας, άτομα που μπορούν να σας κάνουν να τα εμπιστευτείτε σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια, που είχαν χωρίσει τις προηγούμενες εβδομάδες, θα συναντηθούν και θα βρουν τους σωστούς πλέον τρόπους … για να συνεχίσουν τον δεσμό τους. Η οικονομική σας καλυτέρευση, θα παίξει σίγουρα τον καθοριστικό της ρόλο.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μια καλή μέρα που θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ πιο θετικά, την ζωή σας αλλά και τον άνθρωπο σας γενικότερα. Μάλλον σας έχει πιάσει από τώρα η Άνοιξη…. και θέλετε να κάνετε κάποιες κινήσεις, που θα πάνε την καθημερινότητα σας, σε ένα άλλο επίπεδο. Ακόμη και όσοι έχουν μείνει μόνοι, θα κάνουν περισσότερα πράματα για αυτούς, και κάπως έτσι θα διώξουν τα φαντάσματα του παρελθόντος τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Υδροχόος : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Υπάρχει μια μόνιμη αγωνία…στο πρόσωπο σας. Ο άνθρωπος σας…. έχει κάνει κάποια κίνηση για να φύγει από το παρελθόν του και να κάνετε μαζί μερικά βήματα στον μέλλον. Εσείς από την δική σας την πλευρά, μην κάνετε κάτι απλά….. πάρτε το θετικό αποτέλεσμα που θα σας φέρει περί τα μέσα του νέου μήνα. Επαγγελματικά θα πάτε πολύ καλύτερα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο αστρολογικός ουρανός, του Φεβρουαρίου ακόμη έχει πολλά να σας φέρει. Η ερωτική σας ζωή, θα πάει από το καλό στο καλύτερα… και κάποιοι θα σκεφτούν μέχρι και την δέσμευση – γάμο. Νέες σχέσεις – έρωτες θα κάνουν βήματα πιο καθοριστικά….για κάτι καθοριστικό. Οι οικονομικές σας ανάγκες θα καλυφθούν μέσα από χρήματα που θα σας έρθουν από την εργασία και κάτι άλλο που ανήκει σε μια περιουσιακή σας υπόθεση στο παρελθόν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.