ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/02 Σαββάτο Α

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/02 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μπορεί να έχετε απομακρυνθεί λίγο με / από τον άνθρωπο σας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι είναι μόνο προσωρινό και χωρίς να αφήσει κάποιο μόνιμο πρόβλημα στην σχέση σας. Από την νέα εβδομάδα, εσείς που έχετε μείνει μόνο θα βρεθείτε μέσα σε νέα και πικάντικα φλερτ που θα σας φέρουν μπροστά σε ερωτικά διλήμματα. Φροντίστε τουλάχιστον … να ξεμπλέξετε τις παλιές σας υποθέσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Υπάρχουν αρκετά θέματα, που σας ενοχλούν μέσα στον δεσμό σας, και κάποιες φορές στις ιδιαίτερες συμπεριφορές του ανθρώπου σας. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα … σαν άσχημη επικοινωνιακή κατάσταση, δεν μπορεί να περάσει μέσα στην Άνοιξη. Όσοι έχουν μείνει μόνοι και μετά από χωρισμό, ιδανικά αυτήν την εποχή, ας προχωρήσουν μπροστά, και χωρίς να κρυφο – κοιτούν ακόμη, ο πρώην σύντροφος τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

Δίδυμοι : Ο ΗΛΙΟΣ

Οι δράσεις σας, έχουν κάνει κάποιον καινούργιο άνθρωπο, να θέλει να σας πλησιάσει και να σας γνωρίσει πολύ περισσότερο … άλλωστε και ήδη με τα λόγια του εμμέσως σας το έχει δείξει. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς, που είστε μόνοι, μέσα στην Άνοιξη … να μπείτε μέσα ε μια σοβαρή – ποιοτική σχέση. Καλύτερα επικοινωνιακά θα είναι τα πράματα, μέσα σε ζευγάρια, που είχαν τσακωθεί. Δείτε ποιες είναι οι αφορμές και ποιές οι λύσεις τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Η ΙΕΡΕΙΑ

Υπάρχουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες ή αντιξοότητες … από τη μεριά και στην ζωή του ανθρώπου σας, που θέλει περισσότερο χρόνο για να λύσει τα προβλήματα του και ….μετά να δώσει την απόλυτη του προσοχή σε εσάς και την σχέση σας. Από Άνοιξη όλα θα κυλήσουν ομαλά και υπέρ σας. Στα καλά των ημερών για το ζώδιο σας, είναι και μια σειρά από επανασυνδέσεις για τους χωρισμένους, που θα βρεθούν σε διλήμματα για επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Λέων : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μάλλον έχετε και εσείς καταλάβει, ότι χάνετε άσκοπα τον καιρό σας, με άτομα και καταστάσεις, που δεν έχουν βάθος, αλλά ούτε και πραγματικό ενδιαφέρον. Είναι πια στο δικό σας το χέρι αν θέλετε, να μιλήσετε πιο ανοιχτά ή απλά και διακριτικά πια να απομακρυνθείτε. Μέσα στον μήνα που τρέχει, θα έχετε και κάποιες ειδήσεις – νέα, από έναν πρώην σας, που έχει σκοπό να ξανακάνει την προσπάθεια του, γύρω από την επανένωση σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : ΤΟ ΑΡΜΑ

Από όλα αυτά που έχετε και ακούσει από τον αγαπημένο σας, έχετε πια πεισθεί, ότι έχει έρθει η ώρα για να πάτε αυτήν την καλή σχέση σε ένα πιο επίσημο στάδιο….. ίσως συγκατοίκηση – ίσως γάμο. Εύνοια θα έχουν και οι σύντροφοι που είχαν χαθεί για ένα μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και στο τώρα επιθυμούν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία. Πάντως τα οικονομικά σας θα απογειωθούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.