ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/02 Τρίτη Α

taro-tarv-4

ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/02 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Η ΔΥΝΑΜΗ

Δεν είναι και οι καλύτερες σας ημέρες, για την σχέση που διατηρείτε…και το ξέρετε. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα χρειαστεί και από την δική σας την πλευρά, να κάνετε έναν πιο σοβαρό διάλογο, με τον άνθρωπο σας, που μάλλον έχει απορροφηθεί από τα δικά του θέματα. Στα καλά είναι και κάποιες επανασυνδέσεις, μέσα στον μήνα, για όλους αυτούς που πιστεύουν, ότι μπορούν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία, στον πρώην τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Εσείς και η ανασφάλεια σας, ζητάτε συνεχώς από τον άνθρωπο που έχετε στο πλάι σας, την ερωτική του επιβεβαίωση. Αυτό είναι και που σίγουρα πηγάζει από το παρελθόν και όλα τα άσχημα που τότε ζήσατε εκεί. Με τον Ήλιο να έχει φτάσει στο τελευταίο ζώδιο του κύκλου, εσείς θα έχετε μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, που θα σας κάνει να πάρετε και πιο καταλυτικές αποφάσεις γενικότερα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Δίδυμοι : Η ΙΕΡΕΙΑ

Αυτή η εποχή, σας βρίσκει μέσα σε μια ευχάριστη αναστάτωση, στον ερωτικό τομέα. Αυτό είναι ένας νέος σύντροφος, που δείχνει να έχει όλες τις προδιαγραφές που επιθυμείτε. Ο χρόνος θα φέρει και τις αποδείξεις. Στα οικονομικά σας, έχετε την τάση να ξεφεύγετε αυτό το χρονικό διάστημα, άρα προσέξτε τι πραγματικά χρειάζεστε και τι απλά σας διορθώνει την διάθεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Έχετε την τύχη με το μέρος σας, και αυτό θα φανεί άμεσα και σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ο μεγάλος έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα, στις αρχές του νέου μήνα, και θα γίνει σχετικά γρήγορα μια μεγάλη και ουσιαστική αγάπη. Αυτήν την φορά, φροντίστε να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Εσείς που ήδη έχετε μια σταθερή σχέση, πιθανόν και μέσα στην εποχή της Άνοιξης να σκεφτείτε και την επόμενη φάση ενός γάμου. Πάντως τα οικονομικά σας, θα σας δώσουν αυτά που θέλετε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Λέων : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μια ευχάριστη είδηση θα πέσει στον δρόμο σας, και θα σας φτιάξει το κέφι. Κάποιος από το παρελθόν που ακόμη σας αγαπάει, θα σας ψάξει. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή, να σας δίνουν τις καλύτερες τους όψεις, οι επανασυνδέσεις, σε αυτούς που ακόμη αγαπιούνται, θα είναι εύκολες και άμεσες. Στα καλύτερα τους, θα είναι και αυτοί, που έχουν πάρει πιο σημαντικές αποφάσεις, γύρω από οικογένεια και γάμο. Οικονομικά, θα πάτε πολύ καλύτερα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο ΗΛΙΟΣ

Μην δίνετε και τόση μεγάλη σημασία, σε άτομα που μόνο απλά περνούν τον καιρό μαζί σας. Μην στηρίζεστε στα λόγια και στον προσωρινό τους έρωτα. Θα απογοητευτείτε. Από τις αρχές του νέου μήνα, πολλές και οι σχέσεις που θα ξεκαθαρίσουν. Επίσης, δώστε και την μεγαλύτερη σας προσοχή, στα οικονομικά σας, που θα πάνε πολύ καλύτερα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.