ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/02 Παρασκευή Α

taro-ταρω-ταρο-tarw-deste

ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/02 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το τι φταίει μέσα στην σχέση σας, και συνεχώς έχετε καυγάδες και επικοινωνιακές απομακρύνσεις. Έχει έρθει πια η ώρα για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Κάποιοι που μένουν ο ένας μακριά από τον άλλον, θα συναντηθούν άμεσα, και θα πάρουν τις αποφάσεις τους. Στα θετικά που θα προκύψουν στον δρόμο σας, είναι και κάποια μαζεμένα λεφτά που θα σας βοηθήσουν να λήξετε τις όποιες πιεστικές υποχρεώσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : Η ΣΕΛΗΝΗ

Αυτήν την εποχή οι σκέψεις σας, δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες, για την σχέση αλλά και τα οικονομικά σας δεδομένα. Με τα άστρα να δίνουν όλη την θετική τους ενέργεια και μέχρι τα τέλη του Μαρτίου, στο γήινο ζώδιο σας, εσείς μπορείτε να βρείτε τις λύσεις και να τις εφαρμόσετε. Σε αυτό κάποια χρήματα, που περιμένετε, θα σας ενισχύσουν σίγουρα. Νέοι έρωτες θα χτυπήσουν και την πόρτα, των εργένηδων και των χωρισμένων.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Δίδυμοι : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Εσείς κάνετε τα πλάνα σας, και στήνετε τα δίχτυα σας, για να πιάσετε την καρδιά κάποιου δύσκολου ατόμου, που εδώ και μήνες ίσως και χρόνια σας βάζει εμπόδια. Με τον Κυβερνήτη σας, να δίνει ευχέρεια σε χρήμα και ψυχολογία, εσείς πριν να λήξει ο μήνας αυτός, θα σας δώσει το αποτέλεσμα που ζητάτε. Τα υπόλοιπα, είναι στο δικό σας ικανό χέρι. Πολλά και τα ταξίδια που θα σας προταθούν από την εργασία σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Οι επιλογές που κάποτε είχατε κάνει, στο τώρα δεν σας δικαιώνουν. Αυτό άμεσα έχει να κάνει με την αισθηματική σας ζωή, που έχει πάρει την κάθοδο και το ξέρετε και οι δύο πλευρές. Ότι και να φταίει, έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο για να μιλήσετε. Εσείς που έχετε μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι, από τις αρχές της Άνοιξης…θα βρεθούν μέσα σε μια καινούργια αγκαλιά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Λέων : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή, να δεχτείτε μια είδηση – επίσκεψη, από το μακρινό σας παρελθόν. Ένας παλιός σας έρωτας θα σας ξαναψάξει, και θα θελήσει να σας μιλήσει για ένα κοινό μέλλον, μια καινούργια σχέση και αυτήν την φορά υπό νέες προϋποθέσεις και από τι δύο μεριές. Στα οικονομικά σας, θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, καθώς νέες προτάσεις, ίσως και να σας αποπροσανατολίσουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Όσα έχετε πει, και τάξει …. στον αγαπημένο σας, θα πρέπει να τα ντύσετε και με πράξεις, τώρα που έχετε έρθει και πιο κοντά αισθηματικά. Οι μέρες και οι εργασιακές σας αποδοχές, θα σας στηρίξουν σε ότι και να θέλετε να κάνετε. Σε κάποιους αυτό, θα λειτουργήσει και σαν επανασύνδεση. Οι σχέσεις που έχουν το μόνιμο πρόβλημα, των παράλληλων δεσμεύσεων, θα περάσουν σε μόνιμες αποφάσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.