ταρω-ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 31/12

taro-mythoi-alitheies

ταρω-ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 31/12

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν υπάρχει μυστική συνταγή επιτυχίας…εντοπίστε τι είναι αυτό που σας δίνει  ευτυχία και διεκδικείστε το. Μην καταναλώνεστε σε άσκοπους διάλογους και περιττές κινήσεις. Και πάνω από όλα…μην επιμένετε στα λάθη σας…οι έξυπνοι άνθρωποι κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις από μόνοι τους!!!

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος καταδεικνύει, ότι  ήρθε η ώρα των καταλυτικών αποφάσεων για την αλλαγή στην συναισθηματική σας ζωή. Τίποτα δεν μπορεί πια να παραμείνει ίδιο…και να συνεχιστεί στο νέο έτος. Ο πλανήτης Ουρανός θα δώσει κίνητρα, σε όσους βιώνουν μετριότητα η άδικο χωρισμό προκειμένου να ισορροπήσουν και να διεκδικήσουν την ψυχική τους και πάλι ακεραιότητα. Αν είστε σε γάμο ή προχωράτε σε αυτήν την κατεύθυνση, ψάξτε καλύτερα το παρελθόν του / της συντρόφου σας…ίσως σας έχει ξεφύγει κάτι σοβαρό. Καλή Χρονιά!

zodia-taro-45

Φράση κλειδί: Κυριαρχία και επέκταση

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα φανερώνει,  πως οι ευχές σας για έναν σωστό σύντροφο ζωής έχουν εισακουστεί. Η θέση της Αφροδίτης και του Άρη θα σας φανερώσουν άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο, που θα τραβήξει την προσοχή σας το αμέσως επόμενο διάστημα! Όσοι έχετε χωρίσει πρόσφατα, να είστε σε επιφυλακή, καθώς το σύμπαν θα σας δώσει πολλαπλές ευκαιρίες για επανασύνδεση και ίσως και ακόμα περισσότερα…γάμο – παιδί. Καλή Χρονιά !

Φράση κλειδί: Χαρά και Δημιουργία

Δυναμική ημέρας: ***/**

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι δείχνει πως οι δρόμοι σας φωτιστούν και θα προχωρήσετε σε γενναίες κινήσεις για να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή που εδώ και αρκετούς μήνες ταλαιπωρείτε  λόγω της ανασφάλειας σας. Δεν υπάρχει μυστική συνταγή ευτυχίας…μόνοι σας θα την βρείτε την άκρη. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, θα σας δίνει για αρκετούς μήνες βοήθεια για να βρείτε την εσώτερη ισορροπία σας. Καλή Χρονιά!

Φράση κλειδί: Ασφάλεια και νέες ιδέες

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια υποδηλώνει  πως τυχόν τρίτα άτομα που εμπλέκονται στην συναισθηματική σας ζωή, να μην είναι τόσο αθώα όσο νομίζετε. Γενικότερα απομακρύνετε γνωστούς – φίλους – συγγενείς, και κρατηθείτε σε διακριτικές καταστάσεις και διάλογους. Όσοι το τελευταίο χρονικό διάστημα βιώνουν άσχημες εξελίξεις, ας δώσουν λίγο χρόνο και θα δουν ότι τα πράματα θα καλυτερέψουν με πρωτοβουλία της άλλης πλευράς.  Καλή Χρονιά!

Φράση κλειδί: Δύναμη και πρόοδος

Δυναμική ημέρας: **/***

 

 

 

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω  ο Ήλιος, δείχνει πως οι ίδιες συνθήκες και οι ίδιοι άνθρωποι δεν δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα. Ο τρόπος που διαχειρίζεστε την συναισθηματική σας ζωή μέχρι τώρα δεν σας έδωσε τα προσδοκώμενα. Ωστόσο οι θετικότατες όψεις Αφροδίτης – Ερμή θα αλλάξουν το ύφος που παρουσιάζετε τον εαυτό σας και αντικειμενικά και η αντίδραση των τρίτων θα διαφοροποιηθεί. Μην φοβάστε μην ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά…ίσως τα καλύτερα έρθουν στην επιφάνεια. Καλή Χρονιά!

Φράση κλειδί: Τρυφερότητα και ευαισθησία

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας εξηγεί πως αν το άτομο που στέκεται δίπλα σας σαν σύντροφος, δεν σας καλύπτει πια σε κανέναν τομέα  καλό θα ήταν τις επόμενες ημέρες που η ενέργεια του σύμπαντος σας ανεβάζει, να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση για το μέλλον ή όχι της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι που έχουν γοητευτεί από νέο πρόσωπο, ή αυτοί που βιώνουν φάση χωρισμού /  επανασύνδεσης με δύσκολο τρόπο…. θα έχουν καλά νέα από την άλλη πλευρά που θα κάνει θετικά βήματα. Καλή Χρονιά!

 

Φράση κλειδί: Θετικός τρόπος σκέψης

Δυναμική ημέρας: **/***

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση φωτίζει την ερωτική σας διάθεση που θα εξελίξει προς το καλύτερο τον δεσμό σας, μιας και οι τελευταίοι μήνες σας απομάκρυναν από το ταίρι σας με μια πληθώρα παρεξηγήσεων και εντάσεων. Όσοι βρίσκονται σε γάμο – σοβαρή σχέση και διατηρούν ΄παράλληλες΄ καταστάσεις καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουν  το μεταξύ τους μέσα στον Ιανουάριο, καθώς προβλέπονται ανατροπές. Καλή Χρονιά!

Φράση κλειδί: Ερωτική ανεξαρτησία

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

 

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές  δείχνει πως πολλά άτομα από το νέο έτος θα εισβάλουν με καλό τρόπο, στην ζωή σας και θα την γεμίσουν θετική ενέργεια και ζωτικότητα. Μέσα από αυτήν την κινητικότητα θα βρεθεί και μια εξέχουσα προσωπικότητα που θα τραβήξει την προσοχή σας, και ίσως αυτό να εξελιχθεί γρήγορα σε μεγάλο έρωτα. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, θα λάβουν ειδήσεις – κινήσεις από το παρελθόν τους που θα ζητήσει εξηγήσεις – ευκαιρίες.  Καλή Χρονιά!

Φράση κλειδί: Αρμονία και ευχαρίστηση

Δυναμική ημέρας: *****

 

 

 

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κρεμασμένος

Η κάρτα ταρω ο Κρεμασμένος  οδηγεί σε σκέψεις ριζικές αλλαγές μέσα σε συσχετισμούς και σχέσεις που δεν εξελίσσονται ικανοποιητικά. Ακόμα και αν αυτό είναι ένας γάμος ή μια σοβαρή δέσμευση, μην διστάσετε να τονίσετε τα κακώς κείμενα και τα λάθη του παρελθόντος, έτσι ώστε να τα ξαναβρείτε μπροστά σας. Οι αδέσμευτοι μέσα στο πρώτο 2μηνο του νέου  χρόνου, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, και φυσικά την συμπαράσταση του Ποσειδώνα που θα δώσει καρμικό έρωτα. Καλή Χρονιά!

Φράση κλειδί: Φόβος δέσμευσης

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης δείχνει πως η πιθανότητα να βρείτε μοιραία αγάπη μέσα στο υπάρχον κοινωνικό – φιλικό σας περιβάλλον…είναι μεγάλη. Οι πλανητικές θέσεις είναι πάρα πολύ ευνοϊκές, προκειμένου οι νοικοκυρεμένοι του ζωδιου να κάνουν βήματα πρόοδο σε μια επισημοποίηση ή σοβαρότερη δέσμευση μέσα στο 2015. Όσοι κρύβουν και δεύτερες σχέσεις στην καρδιά τους, να προσέχουν που παρουσιάζονται μιας και περίεργα μάτια κυκλοφορούν παντού.  Καλή Χρονιά!

Φράση κλειδί: Αυστηρότητα και επιφυλάξεις

Δυναμική ημέρας: */****

 

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη

Η κάρτα ταρω η Δύναμη δηλώνει πως η ισχυρογνωμοσύνη μπορεί να γίνει η βασική αιτία να χάσετε την καλή συναισθηματική διάθεση ενός σημαντικού ανθρώπου. Χαμηλώστε τους τόνους και κάντε σοβαρούς διάλογους για το μέλλον σας. Το αστρολογικό σκηνικό σας υποστηρίζει, προκειμένου να  αποφύγετε μια επερχόμενη κρίση που ίσως και να οδηγήσει σε χωρισμό. Όσοι συσχετίζονται με άτομα σε μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις – εξωτερικό θα λάβουν ευχάριστες ειδήσεις. Καλή Χρονιά!

Φράση κλειδί: Εξουσία

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

ταρω – Ιχθύς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης

Η κάρτα ταρω ο  Ερημίτης δείχνει πως το ζητούμενο είναι η οικογενειακή ζωή και η θετική εξέλιξη αυτής. Για αυτούς που είναι σε σοβαρό δεσμό, δεν θα δεχτούν επιπρόσθετες αρνητικές επιρροές και χρονικές καθυστερήσεις. Οι αρχές του έτους θα σας φέρουν πιο κοντά σε ολοκληρωτικές λύσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να δεχτούν παρελθοντολογικές κρούσεις που θα τους προβληματίσουν ευχάριστα. Καλή Χρονιά!

Φράση κλειδί: Σωστές ερωτικές επιλογές

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE ολόψυχες ευχές για Υγεία-Ευτυχία-Ευημερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

 

ταρω διαβάστε επίσης