ταρω-Ημερήσιες ερωτικες προβλεψεις Κυριακή 28/12

tarw-taro

 ταρω-Ημερήσιες ερωτικες προβλεψεις Κυριακή 28/12

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

 

ΓΕΝΙΚΑ:  Ο βασικός λόγος που προχωράμε σε ένα άνοιγμα Καρτών της ταρω – Αρκάνα, είναι η ύπαρξη ενός προσωπικού ερωτήματος. Δεν ανοίγουμε ποτέ τα ταρω γενικά και αόριστα, αλλά μόνο στη βάση μιας συγκεκριμένης επιθυμίας.

 

 

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο μαγος δείχνει πως τα καρμικά δεδομένα για όλο τον ζωδιακό της Παρθένου θα αρχίσουν να αλλάζουν, φέρνοντας  μια μεγαλύτερη αίσθηση του προσωπικού τους κύρους και αυτοελέγχου, κάτι που θα τους βοηθήσει να προσεγγίσουν ανθρώπους πολύ διαφορετικούς από αυτούς ή να συνδεθούν με κάποιον που θα ακουμπήσει  τα  πρότυπα τους. Μια μεταβατική περίοδος, και με την βοήθεια της Αφροδίτης από τον φιλικό Αιγόκερω, που όλοι θα καταλήξουν με ποιοτική σχέση ή τίποτα! Η μετριότητα έχει εκλείψει.

zodia-taro-45

 

Φράση κλειδί:

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

 ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση  φανερώνει ότι μπροστά σας έχετε αρκετές περιπέτειες που θα πρέπει να μετριάσετε, ή τελικά να αποφασίσετε αν θέλετε να συνεχίσετε να καταναλώνεστε έτσι! Ο πλανήτης  της αγάπης και των αισθήσεών σας βάζει σε μια αλληλουχία σκέψεων προκειμένου να βάλετε τον εαυτό σας προτεραιότητα. Έτσι, μπαίνουν και τα διλήμματα σε θέματα καρδιάς, απαιτώντας από εσάς να επεκτείνετε τα όρια σας, αποδεχόμενοι τις απαιτήσεις  και αξίες του άλλου, που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σας. Οι Ζυγοί που είναι καλά στην σχέση τους, καλό θα ήταν να κλείσουν τα αυτιά στις σειρήνες του παρελθόντος που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες.

 

Φράση κλειδί:

Δυναμική ημέρας: ***/**

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη  δείχνει πως  αν είστε έτοιμοι να περάσετε τη συντροφική σας ζωή στο επόμενο στάδιο, ο μήνας αυτός σας ευνοεί για δεσμευτικά και ‘επίσημα’ λόγια. Αν, όμως, ενδιαφέρεστε περισσότερο να διατηρήσετε την σχέση στάσιμη αποφεύγοντας τις πρακτικές αλλαγές, καλό θα ήταν να μην τάζετε ..προς το παρόν! Αν είστε μόνοι, και ακόμα δεν θα θέλατε να αλλάξετε τον τρόπο που έχετε μάθει να παίζετε το ερωτικό παιχνίδι της προσέγγισης, τότε αυτό το διάστημα ίσως να αποβεί απογοητευτικό για σας…δώστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας…ωστόσο νέες γνωριμίες θα σας ανανεώσουν!

 

Φράση κλειδί: Υπερβολή συναισθημάτων

Δυναμική ημέρας: **/***

 

 

 

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια

Η κάρτα ταρω η Ιέρεια φανερώνει ότι έχετε έρθει σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων. Η μια κατεύθυνση αφορά στο να τα αφήσετε όλα στην τύχη τους, καθώς η ψυχική κουράσει που σας έχει διαβάλει τον τελευταίο καιρό δεν σας έχει αφήσει με θετική ενέργεια προκειμένου  να διασώσετε σχέσεις. Ο άλλος δρόμος θα σας φτάσει στο σημείο, να πάρετε την μεγάλη απόφαση και να προχωρήσετε σε κάτι πιο δεσμευτικό – επίσημο με το συντροφικό σας ταίρι. Για αυτούς που είναι σε γάμο….ίσως έρθει ένας απόγονος ή θα προχωρήσετε σε αγορά ακινήτου.

Φράση κλειδί: Πρόβλημα που λύνεται

Δυναμική ημέρας: *****

 

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια δείχνει πως οι αλλαγές είναι προ των πυλών μαζί με  την θελκτική Αφροδίτη και τον επικοινωνιακό Ερμής με τις καλές όψεις τους πάνω στο ζωδιο σας, να σας κάνουν πιο φιλικούς από ότι είστε συνήθως. Η επιθυμία σας να κινηθείτε γρήγορα και πρακτικά με τα συναισθήματά σας, εκφράζοντάς τα ανοιχτά και με ειλικρίνεια, θα αντιμετωπιστεί από μερικούς ανθρώπους ως κάτι γοητευτικό και αναζωογονητικό….και ίσως μέσα από αυτό, δημιουργηθεί και κάτι μοιραίο! Όσοι ζουν προβληματικές σχέσεις, μέχρι τα τέλη του έτους θα έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους.

 

Φράση κλειδί: Σκέψη και τολμηρές αποφάσεις

Δυναμική ημέρας: ****/*

ταρώ- Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης

Η κάρτα ταρω ο Ερημίτης υποδηλώνει πως θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη πρακτικότητα στις συντροφικές σχέσεις, για τις επόμενες 2 εβδομάδες, ενώ την ημέρα που θα κάνει θετικές όψεις ο Ουρανός, υπάρχει περίπτωση να εκδηλωθούν ερωτικές συμπεριφορές…στέλνοντάς σας ένα νέο κύμα πάθους και δημιουργικότητας και αυξάνοντας την ικανότητά σας να κερδίζετε την ερωτική προσοχή που αναζητάτε από το άτομο που σας ενδιαφέρει…πολύ! Οι Υδροχόοι

που έχουν σχέση με τρίτα άτομα που ήδη σε γάμο – δέσμευση, θα δουν τα πράματα να ταρακουνιούνται και ίσως και να διαλύονται!

Φράση κλειδί: Περίοδος σκέψης και τύχης

Δυναμική ημέρας: **/***

Διαβάστε στο : Τράπουλα Sibylla – Απρόσμενες συναντήσεις παλιών Εραστών

 

ταρω – Ιχθύς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο  Τρελός ξεκαθαρίζει πως είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να πάρετε πολλά νέα ρίσκα κυνηγώντας την παθιασμένη ηδονή με μόνο οδηγό τον Άρη στο φιλικό ζωδιο. Υπάρχει όμως και η καλή πλευρά του θέματος, αφού το να είναι κάποιος πιο συγκεκριμένος για το πώς και πού θα εκδηλώσει το πάθος του, μπορεί να τον κάνει πιο αποτελεσματικό – πρακτικό σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή πιο ικανό στη συναισθηματική σχέση του με ένα καινούργιο πρόσωπο. Αν έχετε εκκρεμότητες με το παρελθόν…να είστε προετοιμασμένοι για εμφανίσεις που θα ζητήσουν απαντήσεις και δεύτερες ευκαιρίες. Αν και δεν φημίζεστε για τέτοιες επιστροφές!

 

Φράση κλειδί: Παρέμβαση τρίτου προσώπου

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE ολόψυχες ευχές για Υγεία-Ευτυχία-Ευημερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!