ταρω-ημερησιες ερωτικές προβλεψεις Σάββατο 27/12

taro-sex

ταρω-ημερησιες ερωτικές προβλεψεις Σάββατο 27/12

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: Οι μυστικιστικές διαστάσεις της ταρω – Αρκάνα βασίζονται  σε δύο βασικές αρχές:

Η πρώτη συμπεριλαμβάνει τις απαντήσεις για όλα όσα μας προβληματίζουν, αλλά και για το πως πρέπει να δράσουμε προκειμένου…όλα αυτά που βρίσκονται μέσα μας και χρειάζονται απλώς βοήθεια, να έρθουν στην επιφάνεια. Και η δεύτερη αρχή .. αφορά στον απόλυτο Νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος, και πιο συγκεκριμένα στις ατομικές – συλλογικές συμπεριφορές που επιφέρουν θετικά ή όχι αποτελέσματα.

zodia-taro-45

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι δηλώνει ότι…είναι πλέον αναγκαίο να ανακαλύψετε ξανά τον χαμένο εαυτό σας και τις βαθύτερες ανάγκες του. Έχετε εδώ και καιρό, σταματήσει να  μοιράζεστε τη χαρά της αγάπης, και την ευτυχία που φέρνει ο έρωτας. Μάλλον το έχετε ξεχάσει τελείως Η παρουσία της ερωτικής Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, θα σας κάνει πιο ελκυστικούς, ειδικά σε πιο εξωστρεφή – κοινωνικά άτομα. Αν είστε ήδη σε σχέση, η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική, για να διευρύνετε τους ψυχικούς ορίζοντές σας με ταξίδια και διασκέδαση. Ένας κοινός στόχος ή κάποιες τρίτες δραστηριότητες, μπορεί να ζωντανέψουν μια υπάρχουσα φιλία και να την επεκτείνουν σε κάτι πιο προσωπικό!

 

Φράση κλειδί: Επιτυχία και εξέλιξη

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη  δείχνει πως αυτό το μήνα οι καρδιές τρίτων προσώπων, ανοίγουν διάπλατα, για να σας αφήσουν να εισχωρήσετε. Αν και αυτό μπορεί να προκαλέσει ανησυχία στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Είναι πολλά αυτά που σας λείπουν αυτήν την περίοδο, και είναι λογικό  να αναζητήσετε την αγάπη σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο, σαν γήινα ζωδια που είσαστε. Ο ενθουσιασμός που σας χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο, σας παρακινεί να γίνετε πιο ανοιχτοί παρά ποτέ….επιτέλους. Θα πρέπει να θεωρήσετε σχεδόν βέβαιο, πως θα προκύψουν κατάλληλες συνθήκες, για να κάνετε νέες γνωριμίες και  που αργότερα θα πάρουν συναισθηματική τροπή

Φράση κλειδί: Αλλαγή και σύγκρουση

Δυναμική ημέρας: ***/**

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο μάγος καταδεικνύει  πως όσοι έχουν έναν μόνιμο σύντροφο, καλά θα κάνουν να βγουν από την βαρετή  ρουτίνα τους, και να φροντίσουν να ανάψουν ξανά την σπίθα  στη συναισθηματική τους σχέση. Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο και στατικό. Για του ελεύθερους, η διέλευση του Δία στους Λέοντες,  καθιστά πιθανή την έλξη από ανθρώπους διαφορετικής φιλοσοφίας και νοοτροπίας, ή την ενθάρρυνση σε άτομα άτολμα – δειλά που μέχρι τώρα το απέφευγαν διακριτικά, να δραστηριοποιηθούν σε άγνωστο έδαφος. Εσείς δηλώστε παρών και αφήστε τους τρίτους να σας προσεγγίσουν.

 

Φράση κλειδί: Αυτοθυσία

Δυναμική ημέρας: **/***

 

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας ξεκαθαρίζει πως  το μόνιμο κυνήγι των ψευδαισθήσεων του έρωτα και της  αγάπης είναι καλό, μόνο για όσους αρκούνται στην απόλαυση του εν λόγω παιχνιδιού. Όμως όσοι οι ενδιαφέρονται για σχέσεις με διάρκεια και ποιότητα, καλύτερα να σκεφτούν διπλά πριν κάνουν κάτι ‘ανάλαφρο’, για το οποίο μετά θα μετανιώσουν ή θα έχουν πληγωθεί. Οι Καρκίνοι που είναι σε προβληματικές σχέσεις, να είναι έτοιμοι καθώς, η σεξουαλικότητα και ο αισθησιασμός παίρνουν τα ηνία με την επόμενη Πανσέληνο, που τυχόν να φέρει και επιστροφές από το μακρινό παρελθόν.

 

Φράση κλειδί: Εξαγωγή σωστών συμπερασμάτων

Δυναμική ημέρας: *****

 

 

 

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω Αρχιερέας φανερώνει πως οι συνθήκες των επόμενων ημερών θα  φέρουν στην επιφάνεια συναισθηματικά ζητήματα, καλώντας σας να εξισορροπήσετε τις δικές σας επιθυμίες με τις απαιτήσεις των άλλων. Κατηγορείστε εδώ και καιρό για την αδιάφορη στάση σας στον δεσμό σας. Τα Λιοντάρια που ακόμα δεν έχουν βρει μόνιμο ταίρι, καλό θα ήταν να μην καταναλώνονται σε τρίτες καταστάσεις πια, που το μόνο που τους προσφέρουν είναι παροδική ικανοποίηση. Αν βιώνετε παράλληλη σχέση μια προσοχή παραπάνω, καθώς ο τρίγωνο του Κρόνου θα φωτίσει κρυφές πτυχές.

 

Φράση κλειδί: Ανώφελη προσμονή

Δυναμική ημέρας: */****

Διαβάστε στο : Τράπουλα Sibylla – Απρόσμενες συναντήσεις παλιών Εραστών

 

Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE ολόψυχες ευχές για Υγεία-Ευτυχία-Ευημερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ