taro: εβδομαδιαίες προβλεψεις 22-28/2

taro-apistia

taro: εβδομαδιαίες προβλεψεις 22-28/2

 

Κριός

taro ο βαλές των ράβδων ανεστραμμένη

Αυτή την εβδομάδα θα εκπλαγείτε από καλεσμένους, τηλεφωνήματα ή νέα. Είναι καλή περίοδος για να τακτοποιήσετε έγγραφα και να βρείτε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

zodia-taro-45

 

Ταύρος

taro ο βαλές των ξιφών

Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να πιέσετε καταστάσεις όσον αφορά συμβόλαια, συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις. Θα ανακαλύψετε πως μία πρόσκληση για να παρευρεθείτε σε μία ιδιαίτερη συνέντευξη, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες ευκαιρίες.

 

Δίδυμοι

taro ο τροχός της τύχης

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που μπορείτε να πετύχετε με βάση τις τωρινές καταστάσεις. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να παραγκωνίσετε τα προβλήματα, αλλά ζητείται από εσάς να κοιτάξετε τι μπορείτε να αλλάξετε για να βελτιώσετε τα σχέδια και την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

 

Καρκίνος

taro ο ιππότης των ράβδων

Αυτή την εβδομάδα είστε έτοιμοι να κάνετε μερικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μερικοί θα είστε τόσο ασταμάτητοι που θα ενδώσετε σε μία ή δύο περιπέτειες. Άλλοι θα είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε μία νέα εποχή σε ότι αφορά τη ζωή, τα σχέδια και τα ταξίδια.

 

zodia-astra-tarot

 

Λέων

taro το εννέα των ξιφών

Αυτή την εβδομάδα καλύτερα να μην ανησυχείτε για θέματα που δεν αξίζουν την ενέργεια σας. Το σύμπαν προσπαθεί να σας πει να χαλαρώσετε και πως όλα θα πάνε καλά, ή πως οι καταστάσεις θα εξελιχθούν καλύτερα χωρίς την συμμετοχή σας.

 

Παρθένος

taro η βασίλισσα των νομισμάτων

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στην τακτοποίηση όλων των θεμάτων της ζωής σας. Θα ανακαλύψετε πως δίνετε αρκετό χρόνο και ενέργεια στο εισόδημα, στο σπίτι και στα επαγγελματικά σας. Η αποφασιστικότητά σας πρόκειται να αποδώσει.

 

Ζυγός

taro το δέκα των ράβδων

Αυτή την εβδομάδα θα ανακαλύψετε πως έχετε περισσότερα να κάνετε από ότι συνήθως. Κάποιοι θα αποκτήσουν ηγετική θέση ή θα υποστούν πίεση για να φτάσουν ένα στόχο, να ασχοληθούν με μεγαλύτερο φορτίο δουλειάς ή να τακτοποιήσουν οπωσδήποτε υποχρεώσεις και καθήκοντα.

 

Σκορπιός

taro ο ερημίτης ανεστραμμένη

Αυτή την εβδομάδα θα ανακαλύψετε πως είναι καλύτερο να βασιστείτε ολοκληρωτικά σε αυτά που ξέρετε πως λειτουργούν σωστά. Θα μειώσετε το εύρος όσον αφορά αυτά που πρέπει να γίνουν. Αν στο παρελθόν οι άνθρωποι σας έχουν απογοητεύσει, ή οι δικές σας πράξεις, η συγκεκριμένη εβδομάδα θα επαναφέρει την ισορροπία.

 

 

Τοξότης

taro ο βασιλιάς των ράβδων

Αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία και τα οικονομικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα καθημερινά συμβάντα. Είναι καιρός να πάρετε μερικές σοβαρές αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε ευκαιρίες να συνδεθείτε με ανθρώπους που έχουν τεράστια σημασία για την μελλοντική σας επιτυχία.

 

Αιγόκερως

taro ο βαλές των κυπέλλων ανεστραμμένη

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα ανεκτικοί. Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή με τον εαυτό σας και να μην είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους, που δυσκολεύονται αρκετά. Να θυμάστε πως τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που ξέρουν να περιμένουν.

 

Υδροχόος

taro ο πάπας ανεστραμμένη

Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να ακολουθήσετε την ροή και να παραμείνετε όσο πιο ευέλικτοι γίνεται. Αυτή θα είναι μία εβδομάδα με πολλές ανατροπές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις και να φτάσετε σε αποτελέσματα που σας αρέσουν περισσότερο.

 

Ιχθύες

taro το πέντε των ξιφών ανεστραμμένη

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει αναζωογόνηση του παρελθόντος. Αυτό θα είναι όμως δίκοπο μαχαίρι, καθώς κάποια θέματα θα βγουν στην επιφάνεια, όπως επίσης παλιές πληγές και παρελθοντικές λύπες. Αντιμετωπίστε τα μια και καλή.

 

zvdia-zwdia-tarw