ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 26/02 -04/03 A

ταρω-troxos-taro-tarw

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 26/02 -04/03 A

ταρω Κριός: Θάνατος

Λέξη – κλειδί: Μεταμόρφωση
Έννοιες – κλειδιά: Τελετουργικό μετάβασης, αποφοίτηση, ολοκληρωμένα κεφάλαια, αλλαγή, εξέλιξη.
Αυτή η κάρτα τείνει να τρομάζει τους ανθρώπους, αλλά δεν εμφανίζεται για να δείξει πραγματικό θάνατο. Έχει να κάνει με το τέλος, λόγω της αρχής ενός άλλου κύκλου. Υπάρχει κάτι στη ζωή σας αυτή τη στιγμή – μια δουλειά, μια ιδιότητα, μια σχέση, ένα απόθεμα, μια φιλοσοφία – που πρέπει να αλλάξει για το καλό σας.

Μια φάση ή ένα κεφάλαιο έχει ολοκληρωθεί και μαζί του έρχεται και η εξέλιξή σας. Αυτή η κάρτα σας καλεί να μεταμορφωθείτε –σαν την κάμπια σε πεταλούδα. Σκεφτείτε να κάνετε ένα μικρό τελετουργικό για να τιμήσετε αυτή την ιεροτελεστία της μετάβασης –όπως κάνουμε για τις αποφοιτήσεις, τους γάμους ή τα γενέθλια. Αυτό θα βοηθήσει τη μετάβαση σας.

zodia-zvdia-22

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Ταύρος: Η Δικαιοσύνη

Λέξη – κλειδί: Δικαιοσύνη
Έννοιες – κλειδιά: Δικαιοσύνη για όλες τις πλευρές, ισορροπία της ζυγαριάς, η υπογραφή ενός συμβολαίου, η λήψη μιας απόφασης, ένας συμβιβασμός.
Είναι η ώρα της ετυμηγορίας. Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η ισορροπία, η δικαιοσύνη και η αρμονία. Αυτό είναι η Δικαιοσύνη, η επιστροφή στο σωστό. Το κάρμα.

Μπορεί να δείτε μια ετυμηγορία υπέρ σας αυτή την εβδομάδα, μπορεί να μάθετε για μια κληρονομιά ή μπορεί να σας παρουσιαστεί ένα συμβόλαιο. Ή είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σε θέση να κρίνετε ποιο είναι το δίκαιο, τι θα λύσει θέματα και θα κλείσει συμφωνίες, τι θα επαναφέρει την ειρήνη. Τιμήστε τα όρια, πείτε την αλήθειά σας, αλλά προετοιμαστείτε για να συναντήσετε κάποιον στα μισά της διαδρομής. Κάντε το σωστό και το κάρμα θα κάνει το σωστό για εσάς.

taro-zodia-76

ταρω Δίδυμοι: Το Έξι των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Νίκη
Έννοιες – κλειδιά: Προσφορά δουλειάς, κλείσιμο νέου μεγάλου πελάτη, νίκη σε έναν διαγωνισμό, αναγνώριση από το κοινό.
Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου κάρτες. Αυτό είναι το περπάτημα στο κόκκινο χαλί (μεταφορικά, τουλάχιστον). Είναι μια πορεία νίκης. Εμφανίζεται, συνήθως, όταν τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται με κάποιο τρόπο – κλείνοντας μια δουλειά, κερδίζοντας ένα βραβείο, λαμβάνοντας έναν καλό βαθμό σε μια εργασία ή κάτι τέτοιο.

Συχνά, υπάρχει μια δημιουργική πλευρά σε αυτό, όπως το να κερδίσετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο κοινοτικό θέατρο. Θα νιώσετε σαν να γίνεται παρέλαση για την επιστροφή σας και θα είστε η βασίλισσα ή ο βασιλιάς. Θα είστε στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, οπότε να είστε ευγενικοί με τους μικρούς ανθρώπους (δηλαδή τους οπαδούς σας).

ταρω Καρκίνος: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Αρχέτυπο: Ο δικαστής, ο μεσολαβητής, ο ειρηνοποιός
Έννοιες – κλειδιά: Μιλάω δίκαια, ακούω με προσοχή, χτίζω συμμαχίες, δικομματισμός, εύρεση συμβιβασμού, μπαίνω στην καρδιά του θέματος, ευθυκρισία.
Πιο σημαντικό από την ακατέργαστη νοημοσύνη είναι η σοφία. Δεν έχει να κάνει μόνο με τα γεγονότα, έχει, επίσης, να κάνει με τη δικαιοσύνη. Δεν είναι μόνο οι κανόνες, είναι και το πνεύμα του νόμου. Δεν έχει μόνο να κάνει με το να πείτε την αλήθειά σας, έχει επίσης να κάνει με το να ακούσετε την άποψη του απέναντί σας.

Αυτός ο Βασιλιάς έχει κυριαρχήσει πάνω στις περιπλοκές της επικοινωνίας και τη χρησιμοποιεί προς όφελος όλων. Αυτή είναι η κάρτα του μεσολαβητή, το άτομο που μπορεί να ακούσει και τις δύο πλευρές του διαλόγου και να βρει λογικές λύσεις. Το γεγονός ότι εμφανίζεται για σας αυτή την εβδομάδα δείχνει ότι μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σε αυτό το ρόλο. Ευτυχώς για όλους μας, μπορείτε να είστε σοφοί, δίκαιοι και καλοί ακροατές. Είστε ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Λέων: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων

Αρχέτυπο: Ο ποιητής, ο αθώος, ο ονειροπόλος
Έννοιες – κλειδιά: Εγγραφή σε σάιτ γνωριμιών, διαβάζω για τις σχέσεις, κάνω σεμινάρια αυτοβοήθειας, σκέφτομαι τον έρωτα, ψάχνω νέα, ειδικά ενδιαφέροντα σε λέσχες.
Όταν οι Ακόλουθοι εμφανίζονται μας λένε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης έρχεται. Αυτή την εβδομάδα θα μάθετε για τη δημιουργία σύνδεσης με τους άλλους. Αυτή η κάρτα συχνά εμφανίζεται όταν κάνετε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να ενισχύσετε τις πιθανότητες να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Μπορεί να σας ζητήσουν να βγείτε ραντεβού (ή να το ζητήσετε εσείς!) ή να μιλήσετε με κάποιον που σας ενδιαφέρει ερωτικά ώστε να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.

Αυτή η ενέργεια δεν είναι αναγκαστικά ερωτική –μπορεί αν επιδιώκετε μια προαγωγή σε ένα νέο και διασκεδαστικό τμήμα στη δουλειά σας ή να συμμετάσχετε σε μια λέσχη ή σε κάποια άλλη ένωση με ειδικά ενδιαφέροντα. Αυτή η κάρτα αντανακλά την επιθυμία σας να προχωρήσετε προς τα εμπρός με κάποιον και/ή κάτι ξεχωριστό. Αυτή την εβδομάδα, ψάχνετε τρόπους να δημιουργήσετε δεσμούς με άλλους, είτε είναι ερωτικοί είτε επαγγελματικοί είτε φιλικοί… είτε όλα τα παραπάνω!

zodia-astra-tarot

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Παρθένος: Ο Ερημίτης Αντίστροφα

Λέξη – κλειδί: Αξιολόγηση
Έννοιες – κλειδιά: Βελτίωση φιλοσοφίας, βαθύτερο σκάψιμο, διαδικασία διόρθωσης, γράψιμο πτυχιακής ή σημαντικής δουλειάς, ανάπτυξη μιας προσωπικής δήλωσης που σας καθοδηγήσει στις αποφάσεις σας.
Μην ανησυχείτε, αυτή η κάρτα δεν προτείνει να πάτε διαλογιστείτε σε μια βουνοκορφή. Έχει να κάνει με την επεξεργασία της σοφίας, να πάρετε αυτά που έχετε μάθει από τους μεγάλους στοχαστές των αιώνων και να τα εξισορροπήσετε με όσα έχετε μάθει από την δική σας εμπειρία.

Για την ακρίβεια, καθώς αυτή η κάρτα είναι αντίστροφα, δείχνει ότι έχετε στηριχτεί υπερβολικά στον εαυτό σας. Αυτή η κάρτα σας προτρέπει να ψάξετε νέες φιλοσοφίες, που είναι διαφορετικές από την προσωπική σας εμπειρία. Γι’ αυτό διαβάστε περισσότερο, μιλήστε με έναν επαγγελματία, βρείτε έναν μέντορα ή ρωτήστε ακόμα και τον πατέρα σας. Ο περιορισμός των προσδοκιών σας στη δική σας μόνο εμπειρία δεν φέρνει αποτελέσματα, έτσι είναι καιρός να στραφείτε πέρα από τον εαυτό σας.

zwdia-zodia-astrologia-65