taro: εβδομαδιαίες προβλεψεις 1-7/2

taro-apistia

taro: εβδομαδιαίες προβλεψεις 1-7/2

 

Κριός

Κάρτα taro: το τρία των νομισμάτων

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε ενεργοποιεί τις αισθήσεις σας. Πρόκειται να μάθετε κάτι σημαντικό για τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε τις ευκαιρίες που βρίσκονται γύρω σας όσον αφορά την ευτυχία, την επιτυχία και τα επιτεύγματα.

 

Ταυρος

Κάρτα tarw: ο βαλές των ξιφών

zodia-taro-45

Αυτή την εβδομάδα θα είστε αρκετά πολυάσχολοι με όλες τις μορφές της επικοινωνίας. Υπάρχει η πιθανότητα να σας κάνουν μία προσφορά, να κλείσετε κάποια συμφωνία ή να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο. Αυτό θα οδηγήσει σε περισσότερη δουλειά, καθώς θα θελήσετε να μοιραστείτε τα νέα.

 

Δίδυμοι

Κάρτα ταρω: η κρίση

Αυτή την εβδομάδα θα βρείτε το χρόνο να διαπραγματευτείτε με βάση αυτά που έχουν σημασία για εσάς και δεν θα κάνετε πίσω αν δεν πέσουν πρώτα οι υπογραφές. Μερικοί θα σχεδιάσετε μία σημαντική κίνηση που έχει να κάνει με την υγεία σας. Δεδομένου πως η κάρτα αυτή είναι ιατρική, έχει μεγάλη σχέση με ιατρική περίθαλψη ή επαγγέλματα που την επηρεάζουν.

 

Καρκίνος

Κάρτα ταρο: το επτά των νομισμάτων (ανεστραμμένη)

Αυτή την εβδομάδα θα είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι για την επίλυση συγκεκριμένων ζητημάτων. Το άγχος θα υπάρξει και στα οικονομικά σας θέματα, ενώ κάποιοι θα αμφισβητήσετε την ικανότητά σας να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που έρχονται.

 

 

Λέων

Κάρτα tarw: το οκτώ των κυπέλλων (ανεστραμμένη)

Αυτή την εβδομάδα η απόφασή σας να απομακρυνθείτε από μία κατάσταση ή να κλείσετε ένα κεφάλαιο στη ζωή σας, θα είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε. Η ζωή σας θα ξεκινήσει να βελτιώνεται λόγω αυτής της καινοτομίας.

 

Παρθένος

Κάρτα taro: το έξι των ράβδων (ανεστραμμένη)

Αυτή την εβδομάδα δεν θα σας αρέσει ιδιαίτερα αυτό που θα φέρει το σύμπαν. Ωστόσο, μέσα από ένα μικρό ζήτημα θα εξελιχθεί ένα μεγαλύτερο και θα χρειαστεί να πάρετε μερικές σημαντικές αποφάσεις για να μην εμφανιστεί ξανά η συγκεκριμένη κατάσταση στο μέλλον.

 

Ζυγός

Κάρτα taro: το άρμα

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε μία ηρεμία σε όλους τους τομείς της ζωής σας καθώς θα ψάξετε τρόπους για να βελτιώσετε τα οικονομικά, τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας. Κάποιοι θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, ενώ άλλοι θα λάβετε μία νέα προσφορά για δουλειά.

 

Σκορπιός

Κάρτα ταρω: ο πύργος

Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε κάποιο αυθόρμητο ταξίδι, μία αλλαγή ή θα σας βρει απροετοίμαστους μία τυχαία πράξη. Δεν θα έχετε την ικανότητα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας με ανθρώπους που έχουν πολλές απαιτήσεις.

 

zwdia-3-zodia

 

Τοξότης

Κάρτα ταρο: ο άσσος των ράβδων (ανεστραμμένη)

Αυτή την εβδομάδα να περιμένετε καθυστερήσεις και αναβολές σε όλα σας τα σχέδια. Είναι ισχυρό σημάδι πως πρέπει να έχετε τεράστιο περιθώριο χρόνου στα ραντεβού σας ή να αναβάλετε οποιες αποφάσεις αυτή τη περίοδο μέχρι να έχετε όλα τα γεγονότα στα χέρια σας.

 

Αιγόκερως

Κάρτα ταρο: ο αυτοκράτορας

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στην σταθερότητα και σε αυτούς που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Θα υπάρξει έντονη επιρροή πάνω σας από άντρες, και η επιρροή αυτή θα παίξει ρόλο στα γεγονότα αυτής της εβδομάδας. Μερικοί θα υπογράψετε συμβόλαια.

 

Υδροχόος

Κάρτα tarw: το δέκα των κυπέλλων

Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε όλες τις σωστές δεσμεύσεις και θα επικεντρωθείτε στην ευτυχία και την άνεση στη ζωή σας. Οι καταστάσεις θα επηρεαστούν έντονα από την οικογένεια, την καριέρα και τον ερωτα. Να περιμένετε μία εβδομάδα ευτυχίας, επιτυχίας και καλής τύχης.

 

Ιχθύες

Κάρτα ταρο: ο βαλές των νομισμάτων (ανεστραμμένη)

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να αμφισβητήσετε αποφάσεις και σπατάλες. Υπάρχει κάθε ένδειξη πως μπορεί να κάνετε ένα λάθος που θα σας κοστίσει ακριβά αν δεν μελετήσετε σωστά τις πληροφορίες που έχετε.

 

taro διαβάστε επίσης