taro: η κάρτα της ημέρας Σάββατο 18/4

anapodes-kartes-taro

taro:  η κάρτα της ημέρας Σάββατο 18/4

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο άσσος των ξιφών

 

taro ο άσσος των ξιφών: αναρωτηθείτε το εξής… υπάρχει κάτι που όταν το βλέπετε φωτίζει την ανάγκη για ένα νέο σχέδιο, για μία νέα προσέγγιση, για έναν νέο τρόπο σκέψης; Σε ποιο στόχο εστιάζετε; Ποια είναι η νέα πραγματικότητα, το νέο παράδειγμα το οποίο μπορεί να σας φέρει σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης πάνω στο οποίο μπορείτε να αναλάβετε δράση;

 

Μας ζητούν να  επιστρέψουμε στο πριν και να ξεκινήσουμε ένα νέο προσχέδιο για το ποιοι είμαστε και πως οραματιζόμαστε την ζωή μας να προχωρά.

 

Καθώς ο πλούτωνας ξεκίνησε την πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του, η συμπεριφορά, ο τρόπος σκέψης, η επικοινωνία που δεν μας εξυπηρετεί πλέον, θα βγουν στην επιφάνεια.

zodia-taro-45

 

Αυτή είναι η ευκαιρία μας να σκεφτούμε διαφορετικά, να κάνουμε πράγματα με ένα νέο τρόπο, να κόψουμε τις χαζομάρες από τη ρίζα και να εστιάσουμε πραγματικά πάνω σε ένα νέο σχέδιο, σε μία νέα προσέγγιση.

 

Σήμερα, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και άμεσοι. Χτυπήστε τα προβλήματα στη ρίζα και προχωρήστε μπροστά στο επόμενο αντικείμενο της λίστας σας.

 

Ξυπνήστε στην πραγματικότητα του παρόντος αντί να προσπαθείτε να λειτουργήσετε στις σκιές της ψευδαίσθησης και του φανταστικού κόσμου. Μην κολλάτε σε καταστάσεις μόνο και μόνο για να αποφύγετε την αλήθεια.

 

Μπορεί να ακούγετε δυσάρεστο… αλλά αν το κάνετε θα έχετε επιτέλους την αίσθηση πως προχωράτε από ένα σημείο ασφυξίας σε ένα σημείο που μπορείτε να αναπνεύσετε ξανά. Εκεί θα έχετε διαύγεια και σκοπό, τα οποία λείπουν τελευταία από τη ζωή σας.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75