taro: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 19/5

taro-mythoi-alitheies

taro: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 19/5

 

Η κάρτα taro της ημέρας: η δύναμη

 

taro η δύναμη: αναρωτηθείτε το εξής… Μήπως αντιδράτε υπερβολικά; Έχετε την δύναμη και την θέληση να ελέγξετε τον εαυτό σας όσο την έχετε και για να αντιδράσετε; Έχετε τον έλεγχο ή αφήνετε τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις να σας ελέγξουν; Τι χρειάζεται να διορθωθεί πάνω σας ή στον κόσμο σας;

 

Το κλειδί για την σημερινή ημέρα είναι να δαμάσετε τις αντιδράσεις σας.

 

Βρείτε τη δύναμη, εκείνο τα μέρος μέσα σας στο οποίο μπορείτε να καθίσετε μόνοι χωρίς να νιώθετε την ανάγκη της αντεπίθεσης. Χωρίς την ανάγκη να ακουστείτε ή να αντιδράσετε.

zodia-taro-45

 

Οτιδήποτε μπορεί να μας βγάλει εκτός ελέγχου πρόκειται να παρουσιαστεί σήμερα με μεγάλη ευκολία μπροστά μας, ή πολύ απλά οι αντιδράσεις μας θα πυροδοτηθούν από το πιο απλό πράγμα.

 

Συνειδητοποιήστε πότε πρέπει να κάνετε πίσω, πότε να υποχωρείτε μέσα στην μοναξιά για να συλλέξετε τις σκέψεις σας, να προσέξετε τα λόγια σας, να εκπνεύσετε την απογοήτευση και το θυμό.

 

Μην υποτιμάτε την δύναμη, την ικανότητα και την δημιουργικότητά σας όταν αντιμετωπίζετε αυτά που σας φέρνει η ζωή. Διανύουμε μία αρκετά δύσκολη περίοδο αλλαγών και μετασχηματισμών. Όλοι θα βγούμε πιο δυνατοί μέσα από αυτό.

 

Να έχετε το θάρρος να επιμένετε. Να έχετε το σθένος να πιέζετε μπροστά. Να έχετε την συνείδηση να είστε ο εαυτός σας χωρίς την ανάγκη να κυριαρχείτε πάνω στους άλλους μέσα από πράξεις ή λόγια.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra