taro: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 21/4

tarw-taro

taro: η κάρτα της ημέρας 21/4

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο άσος των νομισμάτων

 

taro ο άσος των νομισμάτων: η είσοδος του ήλιου στο ζωδιο του ταυρου, μας προσγειώνει στη γη, αλλάζοντας την εστίασή μας σε οτιδήποτε εφικτό και ρεαλιστικό.

 

Ο άσσος των νομισμάτων έχει να κάνει με την ίδρυση ορίων και τη θέση που έχει ο καθένας στον υλικό κόσμο. Έχει να κάνει με την προσγείωση, με την αλληλεπίδραση με την φύση και την επανασύνδεση με την γη.

 

Ίσως επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε καθημερινό σήμερα, όπως την εξέλιξη ενός προσωπικού πρότζεκτ, την εργασία σας, και την διατήρηση όλων όσων έχετε κερδίσει με τον καιρό. Ο άσος των νομισμάτων σχετίζεται παραδοσιακά με το χρήμα, αλλά υπάρχουν περισσότερα πίσω από αυτή τη κάρτα.

zodia-taro-45

 

Ο άσος των νομισμάτων μας οδηγεί στην συνείδηση. Σηματοδοτεί την ανάπτυξη και τα νέα ξεκινήματα, ενώ ταυτόχρονα μας υπενθυμίζει αυτά που αντέχουν στην δοκιμασία του χρόνου.

 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σκεφτείτε τις ρίζες σας σήμερα, την ιστορία σας καθώς και την βάση της ύπαρξής σας. Ίσως παρατηρήσετε το πόσο μακριά έχετε φτάσει σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις σας. Ο άσος των νομισμάτων αναφέρεται στις νέες ευκαιρίες που είναι ριζωμένες στο παρελθόν σας.

 

Μας  δηλώνει πως ήρθε η ώρα να φτάσουμε τους στόχους μας και να εφαρμόσουμε τις σκέψεις μας. Ο άσος των νομισμάτων μας λέει πως ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτούμε αυτά που έχουμε μάθει και αναπτύξει με τον καιρό.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra