taro: η κάρτα της ημέρας Τετάρτη 22/4

taro: η κάρτα της ημέρας Τετάρτη 22/4

 

Η κάρτα taro της ημέρας: η αρχιέρεια

 

taro η αρχιέρεια: αναρωτηθείτε το εξής… μπορείτε να δείτε όλα αυτά που λειτουργούν γύρω σας σαν κάτι περισσότερο από απλά πράγματα, αναγνωρίζοντας, τιμώντας και δουλεύοντας με την ενέργεια και το πνεύμα που βρίσκεται όπου και αν κοιτάξετε; Υπάρχουν συγκεκριμένα αντικείμενα που πρέπει ή θέλετε να φορτίσετε με πρόθεση να σας υποστηρίξουν;

 

Δώστε προσοχή στον υλικό κόσμο και στον τρόπο που αλληλεπιδράτε μαζί του. Η κάρτα αυτή μας υπενθυμίζει να προσέξουμε ιδιαίτερα την ενέργεια και το πνεύμα όλων των πραγμάτων και το πώς μπορούν να μας υποστηρίξουν και να μας προσφέρουν ενέργεια.

 

Χρησιμοποιήστε την σημερινή ημέρα για να ξυπνήσετε την ενέργεια που κατέχουν τα αντικείμενα γύρω σας.

zodia-taro-45

 

Είναι μία υπέροχη ημέρα για να δουλέψετε με κρυστάλλους, να καθαρίσετε και να φορτίσετε φυλαχτά, χρυσαφικά, αντικείμενα κλπ που χρησιμοποιείτε, είτε είναι κάτι που κουβαλάτε για καλή τύχη, είτε κάτι που χρησιμοποιείτε για προστασία.

 

Κάνοντας αυτή τη πράξη, θα θυμηθείτε πως έχετε μία πνευματική σχέση με τον υλικό κόσμο και πως μπορείτε να ενισχύσετε την χαρά και την ομορφιά του να δουλεύετε με και μέσα στον υλικό κόσμο.

 

Τα εργαλεία αυτά θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε την ενέργειά σας στον κόσμο. Θα σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε περισσότερο σωματικές και ρεαλιστικές προθέσεις, στόχους, ελπίδες, ευχές.

 

Θα σας υπενθυμίσουν να συμπεριφέρεστε και να περπατάτε μέσα στον κόσμο με έναν πιο συνειδητό τρόπο. Όταν βλέπετε το πνεύμα, την ομορφιά και την ενέργεια όλων των πραγμάτων, σέβεστε περισσότερο τη χρήση τους.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra