taro: η κάρτα της ημέρας Παρασκευή 22/5

taro-sex

taro: η κάρτα της ημέρας Παρασκευή 22/5

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το οκτώ των νομισμάτων

 

taro το οκτώ των νομισμάτων: αναρωτηθείτε το εξής… τι είναι αυτό που σας δίνει άνεση και ικανοποίηση; Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να οργανώσετε και να ευθυγραμμίσετε; Τι πρέπει να κάνετε και πρέπει να το κάνετε άμεσα; Ποια ικανότητα σας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σήμερα;

 

Ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας κάνει να αισθανθείτε δημιουργικοί και σας βοηθά να αποδείξετε στον εαυτό σας τις ικανότητές σας. Είτε είναι καλλιτεχνικό, είτε όχι, τολμηρό ή σεμνό, ασχοληθείτε με κάτι που απολαμβάνετε και σας παρέχει άνεση και ικανοποίηση.

 

Μπορείτε να χάσετε τον εαυτό σας στην καθημερινότητα και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να επιστρέψετε στον εαυτό σας, να νιώσετε περισσότερο προσγειωμένοι, ασφαλείς, ήρεμοι, καθώς θα κάνετε αυτά που πρέπει να γίνουν, και θα έχετε να δείξετε αποτελέσματα στο τέλος της ημέρας.

zodia-taro-45

 

Κάντε μερικές δουλειές μέσα στο σπίτι… περάστε χρόνο δημιουργώντας και όχι τελειοποιώντας… οργανώστε την ντουλάπα, τα συρτάρια ή το γραφείο σας. Επικεντρωθείτε ιδιαίτερα σε αυτά που όλο λέτε πως θα κάνετε, αλλά συνεχώς αναβάλετε. Θα ανακαλύψετε πως δεν είναι και τόσο περίπλοκα.

 

Στο τέλος της ημέρας καθίστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και πείτε «δες τι κατάφερα σήμερα».

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra