taro: η κάρτα της ημέρας Πέμπτη 23/4

anapodes-kartes-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Πέμπτη 23/4

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το τέσσερα των νομισμάτων

 

taro το τέσσερα των νομισμάτων: αναρωτηθείτε το εξής… μπορείτε να ανοίξετε το μυαλό σας σε καινούριες προοπτικές και προσεγγίσεις; Που μπορείτε να μοιραστείτε δύναμη, να αφήσετε τον έλεγχο και να απολαύσετε συλλογική αφθονία, αντί να κρατάτε απεγνωσμένα αυτά που είναι δικά σας; Που υπάρχει η ευκαιρία να μπείτε στη θέση κάποιου άλλου, να δοκιμάσετε την εμπειρία του και να μοιραστείτε την δική σας;

 

Σήμερα θα νιώσετε πως το έδαφος κάτω από τα πόδια σας αλλάζει συνεχώς. Απολαύστε τη διαδρομή αντί να κρατάτε απεγνωσμένα τα πράγματα όπως είναι.

 

Απόψεις, θέσεις, πεποιθήσεις θα αλλάξουν σήμερα. Θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς δεν θα είστε σίγουροι για το που στέκονται οι άλλοι, ή θα δυσκολευτείτε να εκφραστείτε οι ίδιοι καθώς θα παλεύετε με τα δικά σας συναισθήματα και τα πιστεύω σας. Όμως, θα ανοίξει ένας νέος δρόμος, στον οποίο οι άνθρωποι θα είναι έτοιμοι να ακούσουν, να σκεφτούν και να ακολουθήσουν κάτι καινούριο.

zodia-taro-45

 

Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις, σε εναλλακτικούς τρόπους δράσης, στο να βλέπετε που υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές αντί να δουλεύετε μόνο με έναν τρόπο. Προτείνετε και εξερευνήστε εναλλακτικές, βγείτε έξω από τις γραμμές και ζητήστε κάτι που δεν ταιριάζει απαραίτητα στην προσωπικότητά σας.

 

Ανταλλάξτε δουλειές με κάποιον και δείτε τι θα συμβεί όταν κάνετε τη δουλειά του και εκείνος τη δική σας… θα βγουν στην επιφάνεια νέες προοπτικές και προσεγγίσεις.

 

Τίποτα από αυτά δεν θα είναι μόνιμο… εκτός από την θέληση να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και διαφορετικό. Αυτό που θα προκύψει, θα δυναμώσει αυτό που ήδη υπάρχει.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra