taro: η κάρτα της ημέρας Σάββατο 24/1

taro-sex

taro: η κάρτα της ημέρας Σάββατο 24/1

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο βασιλιάς των κυπέλλων (ανεστραμμένος)

 

taro: αναρωτηθείτε το εξής: που βρίσκονται τα σημαντικά συναισθηματικά σημεία που πρέπει να παρατηρήσετε και να μελετήσετε; Επιτρέπετε στον εαυτό σας να χειραγωγηθεί συναισθηματικά; Μήπως εσείς χειραγωγήστε τους αλλους; Επιτρέπετε στους ανθρώπους να έχουν χώρο όπως θέλετε εσείς;

 

Οι άνθρωποι θα νιώσουν πως πνίγονται σήμερα, κατακλυσμένοι από συναίσθημα, αβέβαιοι για το πώς να αντιμετωπίσουν, υπερβολικοί στην έκφρασή του, ή απόμακροι και ψυχροί. Θα γίνετε μάρτυρες συναισθηματικής χειραγώγησης και θα θελήσετε να παρατηρήσετε την τάση αυτή στον ίδιο σας τον εαυτό (χρησιμοποιώντας ενοχές για να πάρετε αυτό που θέλετε ή δάκρυα).

zodia-taro-45

 

Δεν είναι καλή ημέρα να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε. Βουτήξτε και εξερευνήστε σε βάθος αντί να αποκαλύψετε σε όλους τα συναισθήματά σας. Αν νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε, κάντε τον με κάποιο έμπιστο και αντικειμενικό άτομο που δεν επενδύει συναισθηματικά.

 

 

Δώστε στους ανθρώπους το χώρο που χρειάζονται σήμερα. Μην τους πιέσετε για να ανακαλύψετε τι συμβαίνει. Γίνετε σιωπηλοί μάρτυρες των συναισθημάτων τους χωρίς να ταράξετε τις καταστάσεις ή να τις αναγκάσετε να εξελιχθούν σε κάτι βαθύτερο μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε την περιέργεια ή την ανάγκη/επιθυμία σας να βοηθήσετε.

 

Δώστε προσοχή σε εθιστικές και καταστροφικές συμπεριφορές που θα είναι εκτός ελέγχου σήμερα, και στους άλλους και στον ίδιο σας τον εαυτό. Προετοιμαστείτε να κάνετε κάτι για αυτές αντί να τις αγνοήσετε, να τις δικαιολογήσετε ή να τις καλλιεργήσετε. Γίνετε η φωνή της λογικής.

 

taro διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia