taro: Η κάρτα της ημέρας Παρασκευή 24/4

taro-sex

taro: Η κάρτα της ημέρας Παρασκευή 24/4

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το τρία των ράβδων ανεστραμμένη

 

taro το τρία των ράβδων: αναρωτηθείτε το εξής… ποιον έχετε να δείτε καιρό με τον οποίο καλό θα ήταν να επανασυνδεθείτε σήμερα; Πότε ήταν η τελευταία φορά που αφιερώσατε χρόνο για να γνωρίσετε τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε πόσο έχετε αλλάξει; Μήπως ανυπομονείτε για κάτι καινούριο και αποφεύγετε να δουλεύετε σε βάθος έτσι ώστε να μην μπλέκετε με την περιπλοκότητα του οικείου;

 

Επικεντρωθείτε σήμερα στον οικείο κόσμο που βρίσκεται γύρω σας, αυτόν που ξέρετε ήδη. Αυτό που χρειάζεστε, αυτό που ψάχνετε, αυτό που σας εξυπηρετεί, βρίσκεται ήδη εκεί, ήδη γύρω σας… αν επιλέξετε να σταματήσετε και να το δείτε αντί να το ψάχνετε αλλού.

 

Συνδεθείτε και αλληλεπιδράστε με ανθρώπους που δεν έχετε δει εδώ και καιρό. Κοινωνικοποιηθείτε με φίλους και γνωριμίες, αντί να δώσετε προτεραιότητα στο νέο και το διαφορετικό.

zodia-taro-45

 

Η σημερινή ημέρα αφορά περισσότερο την εσωτερική συνείδηση, είτε αυτό σημαίνει προσωπική δουλειά σε συναισθηματικό ή πνευματικό επίπεδο, είτε την ενίσχυση δεσμών και την κατανόηση ανθρώπων που υπάρχουν στη ζωή σας..

 

Πρέπει να επιβραδύνετε και να μάθετε τον εαυτό σας καλύτερα αντί να βιάζεστε πάντα να περάσετε σε κάτι καινούριο. Μην ψάχνετε συνεχώς νέες εμπειρίες, θεωρώντας πως θα ωφεληθείτε, ή θα αντικαταστήσετε την πλούσια εμπειρία του οικείου…

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra