taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 24/5

tarw-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 24/5

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το τρία των νομισμάτων ανεστραμμένη

 

taro το τρία των νομισμάτων: αναρωτηθείτε το εξής… υπάρχει το αίσθημα της συνεργασίας ή του εξαναγκασμού… της εκτίμησης ή το να σας θεωρούν δεδομένους; Προσπαθείτε να κάνετε κάτι να λειτουργήσει μόνο και μόνο για να αποφύγετε την αναστάτωση; Μήπως εξαρτάστε από όλους τους άλλους να κάνουν τη δουλειά; Ποιον ή τι θεωρείτε δεδομένο;

 

Ήρθε η ώρα να ρωτήσετε τον εαυτό σας αν αυτό που κάνετε και αυτός με τον οποίο το κάνετε νιώθει πως βιώνει μία διαδικασίας δημιουργίας, ή αν σπρώχνετε και τραβάτε τους άλλους προς διαφορετικές κατευθύνσεις μέχρι όλοι και όλα να κομματιαστούν.

 

Τα συστήματα, οι διαδικασίες, οι ομάδες, οι οργανισμοί που έχουν δουλέψει στο παρελθόν, πλέον δεν μπορούν να σας βοηθήσουν. Είναι ώρα να το αντιμετωπίσετε αυτό και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές αντί να συνεχίζετε να πιέζετε κάτι να δουλέψει επειδή έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, ή αφήνετε την ευαισθησία να εμποδίζει την πρακτικότητα και τις απαραίτητες αλλαγές.

zodia-taro-45

 

Η πρόοδος, η καινοτομία, η δημιουργικότητα και η επιτυχία επηρεάζονται αρνητικά. Κοιτάξτε τις καταστάσεις με ειλικρίνεια και αντικειμενικότητα και ύστερα κάντε τις απαραίτητες αλλαγές αντί να μένετε στάσιμοι από φόβο αναστάτωσης.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra