taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 25/1

kartes-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 25/1

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το τρία των ράβδων (ανεστραμμένο)

 

taro: Σκεφτείτε αυτό… υπάρχουν τομείς μίας διαδικασίας ή ενός οργανισμού που να μπορούν να πειραχθούν ή να μετατοπισθούν για να υπάρξει περισσότερο αποτελεσματική και γρήγορη πρόοδος; Ακούτε το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας όταν σας λένε πως έχουν εξαντληθεί και χρειάζονται ξεκούραση, επαναφόρτιση ή διάλειμμα; Μπορείτε να επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση μερικών μικρότερων πραγμάτων ή βημάτων στην ημέρα αντί να προσπαθείτε να κάνετε τεράστια άλματα προόδου για να ικανοποιήσετε την περηφάνια και τον εγωισμό;

 

Η σημερινή ημέρα δεν θα έχει ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό ενέργειας. Θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τα πράγματα και να προχωρήσετε μπροστά, αλλά θα νιώσετε πως η ενέργεια που διοχετεύετε δεν είναι αρκετή. Και ενώ μπορεί να δείτε μερικά κομμάτια προόδου ή εξέλιξης εδώ και εκεί, μην ενδώσετε στην απογοήτευση ή τον θυμό όταν σταματήσετε να βλέπετε άλλη.

 

Κάντε ένα βήμα πίσω και αναδιοργανωθείτε. Επικεντρωθείτε στις εσωτερικές αλλαγές, κάντε μερικές μικρές αλλαγές στην ομάδα ή την διαδικασία αντί να πιέσετε με έντονες κινήσεις τον κόσμο.

zodia-taro-45

 

Αναθέστε στον εαυτό σας ή στους άλλους μικρότερα, όχι τόσο δημιουργικά πρότζεκτ. Επιτρέψτε στους ανθρώπους να αναπνεύσουν μέσα στη διαδικασία αντί να βιαστούν για να τα τελειώσουν όλα. Βρείτε τρόπους για να ξεδώσετε αντί να πιέζετε περισσότερο και να αγχωθείτε.

 

taro διαβάστε επίσης