taro: η κάρτα της ημέρας Σάββατο 25/4

taro-ilios

taro: η κάρτα της ημέρας Σάββατο 25/4

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο ήλιος

 

taro ο ήλιος: αναρωτηθείτε το εξής… πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλύτερα τις ικανότητες και τα ταλέντα σας; Χρησιμοποιείτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας μόνο για τον εαυτό σας; Που υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες μπορούν να ωφελήσουν άλλους με τις ικανότητές σας; Έχετε χάσει την αίσθηση της χρησιμότητας; Μήπως συγκρίνετε συνεχώς τον εαυτό σας με αυτά που κάνουν οι άλλοι;

 

Σήμερα, τιμήστε και γνωρίστε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

 

Σκεφτείτε το πώς τα χρησιμοποιείτε ή όχι. Γιορτάστε τους τρόπους με τους οποίους τα εκφράζετε δημιουργικά και με επιτυχία. Σκεφτείτε το πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε περισσότερο για να επηρεάσετε καλύτερα τη ζωή σας και τον κόσμο γύρω σας.

zodia-taro-45

 

Σκεφτείτε κάποιες ικανότητες που θα θέλατε να μάθετε… Χρησιμοποιήστε το σήμερα για να εξερευνήσετε το πώς μπορείτε να μάθετε μία καινούρια ικανότητα ή να χτίσετε πάνω σε μία ήδη υπάρχουσα. Και ύστερα πάρτε το χρόνο σας για να σκεφτείτε πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όλα αυτά καλύτερα. Όχι μόνο για δικό σας όφελος, αλλά και για των υπολοίπων.

 

Επεκτείνετε τις τεχνικές σας ικανότητες και ίσως οδηγηθείτε σε αύξηση ή προαγωγή. Χρησιμοποιήστε τες για να διδάξετε πράγματα σε μεγαλύτερους ανθρώπους.

 

Μην υποτιμάτε ή υπερτιμάτε τις ικανότητές σας. Αναγνωρίστε την χρησιμότητά τους όχι μόνο στην δική σας ζωή, αλλά και το δώρο που μπορείτε να προσφέρετε σε κάποιον άλλον επηρεάζοντας την ζωή του με απίστευτο τρόπο.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra