taro: η κάρτα της ημέρας Δευτέρα 25/5

tarw-kosmos

taro: η κάρτα της ημέρας Δευτέρα 25/5

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το πέντε των νομισμάτων ανεστραμμένη

 

taro το πέντε των νομισμάτων: αναρωτηθείτε το εξής… ποια πόρτα ανοίγει την οποία πρέπει να διαβείτε; Νιώθετε τόσο άνετα μέσα στην μιζέρια που έχετε πειστεί πως είναι η πραγματικότητα με την οποία πρέπει να συμβιβαστείτε ή κάτι που πρέπει να αλλάξετε; Είναι οι άνθρωποι και οι καταστάσεις που απαρτίζουν τη ζωή σας πιο περίπλοκες από όσο πρέπει; Μπορείτε να αναγνωρίσετε τις ρίζες της εξάρτησής σας;

 

Υπάρχουν παράθυρα ευκαιριών και πόρτες πιθανοτήτων που ξεκινούν να ανοίγουν και μας προσφέρουν μία υλική αίσθηση αλλαγής, προόδου και ανταμοιβής.

 

Ενώ δεν θα χρειαστεί να κάνουμε εμείς το άνοιγμα, εξαρτάται από εμάς να αναλάβουμε δράση και να δεχθούμε αυτό που μας προσφέρουν. Δεν είναι καλή στιγμή να καθίσετε απλά και να σκεφτείτε πως όλα θα γίνουν από μόνα τους.

zodia-taro-45

 

Η θέληση και η δράση θα ανταμειφθούν μακροχρόνια. Επιτρέψτε στα πράγματα να πάρουν το χρόνο τους και αναγνωρίστε την αξία του να κάνετε ένα βήμα τη φορά, αντί να προχωράτε βιαστικά και απρόσεκτα.

 

Εκεί που τα πράγματα γίνονται περίπλοκα και δύσκολα, ίσως βιώσετε κάποιο άνοιγμα και μία αίσθηση πως αρχίζουν να βγάζουν περισσότερο νόημα και να γίνονται πιο εύκολα.

 

Δώστε βάση στις εξαρτημένες σχέσεις και καταστάσεις. Οι άνθρωποι και τα μέρη στα οποία κολλάμε από σταθερότητα, ασφάλεια, οικειότητα, δεν είναι πλέον παραγωγικά ή υγιή για εμάς.

 

Απομακρυνθείτε από καταστάσεις –είτε μία σχέση, μία οικονομική κατάσταση ή μία επένδυση –οτιδήποτε και αν είναι, αναγνωρίστε το πόσο σημαντικό είναι να προχωράτε μπροστά. Η ελπίδα είναι στον ορίζοντα… ένας δρόμος ανοίγεται μπροστά μας… δεν χρειάζεται να κρατάμε την αναπνοή μας ή τα μάτια μας κλειστά από την πραγματικότητα.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75