taro: η κάρτα της ημέρας Πέμπτη 26/3

taro-troxos-tixis

taro: η κάρτα της ημέρας Πέμπτη 26/3

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο τροχός της τύχης ανεστραμμένη

 

taro ο τροχός της τύχης: αναρωτηθείτε το εξής… Πως μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι παρά τα μπερδέματα της κάθε ημέρας; Αφήνετε πράγματα στη μέση, ενώ στην ουσία πρέπει να τα τακτοποιήσετε;

 

Η φράση της ημέρας θα είναι… σταματήστε τον κόσμο, θέλω να κατέβω.

 

Το μυαλό μας θα τρέχει με 100χλμ την ώρα σήμερα. Και θα χρειαστεί να προσέξουμε και να μην αφήσουμε τα πράγματα να εκτροχιαστούν από έλλειψη συγκέντρωσης για να τελειώσουμε μία συζήτηση ή κάποια δουλειά.

zodia-taro-45

 

Δεν είναι καλή ημέρα να αφήσετε τα πράγματα στην μοίρα τους ή στην τύχη. Η έλλειψη συγκέντρωσης και προσοχής θα δημιουργήσει προβλήματα, καθώς κάτι θα αγνοηθεί, κάτι δεν θα ολοκληρωθεί ή κάτι δεν θα ελεγχθεί σωστά.

 

Βιώνουμε τις τελευταίες στιγμές των αλλαγών που συμβαίνουν και χτίζονται εδώ και καιρό… και αυτή τη στιγμή νιώθουμε πως δεν υπάρχει νόημα.

 

Σταματήστε να προσπαθείτε… και αφήστε τα πράγματα να συμβούν.

 

Δημιουργούνται ενδιαφέροντα πράγματα… και για τώρα, πρέπει να τα αφήσουμε να βγουν στην επιφάνεια με τον δικό τους τρόπο και την ώρα που θέλουν.

 

Ο τροχός έχει ένα γρανάζι, και πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό και σε τι χρειάζεται να κάνουμε για να κυλήσουν τα πράγματα πιο γρήγορα. Θα επεκταθούμε, θα ωριμάσουμε και θα φτάσουμε εκεί που πρέπει… αργότερα. Για σήμερα ας πάρουμε τα πράγματα όπως είναι, ας περιμένουμε και ας εστιάσουμε την προσοχή μας σε μικρές λεπτομέρειες.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια