taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 26/4

anapodes-kartes-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 26/4

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο βαλές των ράβδων ανεστραμμένη

 

taro ο βαλές των ράβδων: αναρωτηθείτε το εξής… αφήνετε τις ανασφάλειες να σας κερδίσουν και καταναλώνετε ενέργεια προσπαθώντας να ενισχύσετε το πόσο μετράτε; Που μπορείτε να επικεντρωθείτε το οποίο να σας κάνει να αισθανθείτε φρεσκάδα, καθοδήγηση, πρόκληση; Μπορείτε να ελέγξετε τα λόγια και τις αντιδράσεις σας;

 

Θα υπάρξουν ανασφάλειες για αυτά που έχουμε κάνει, το πώς τα έχουμε κάνει και για το αν είμαστε ικανοί να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό θα δημιουργήσει ένα απίστευτο φίλτρο μέσα από το οποίο θα δούμε τον εαυτό μας αλλά και τα συναισθήματά μας. Θα βιώσουμε μία ψευδαίσθηση που φαινομενικά θα μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα για τον εαυτό μας ή την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, και ύστερα θα εξαφανιστεί γεμίζοντάς μας τύψεις.

 

Θα υπάρξει έλλειψη διασκέδασης, χαράς, πάθους, ενθουσιασμού για αυτό που κάνουμε. Όμως, αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός πως έχουμε επιτρέψει στον εαυτό μας να απομακρυνθεί από αυτό που πραγματικά πιστεύουμε και θέλουμε για τον εαυτό μας. Ή, ίσως επιτρέπουμε στις ανασφάλειές μας να μας καθοδηγούν και νιώθουμε πως δεν είμαστε αρκετά καλοί.

zodia-taro-45

 

Ας απομακρυνθούμε λίγο από αυτό και ας χρησιμοποιήσουμε λίγο χρόνο για να ηρεμήσουμε και να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Ίσως να κάνουμε κάτι με διαφορετικό τρόπο ή να συγκεντρωθούμε σε κάτι καινούριο έτσι ώστε να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας αλλού.

 

Θα ήταν καλό να δουλέψουμε πάνω σε δικά μας πρότζεκτ και στον δικό μας χώρο για το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας. Οι άνθρωποι θα έχουν ξεσπάσματα με ευκολία.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra