taro: η κάρτα της ημέρας Παρασκευή 27/2

taro: η κάρτα της ημέρας Παρασκευή 27/2

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το έξι των ράβδων ανεστραμμένη

 

taro το έξι των ράβδων: αναρωτηθείτε το εξής… μήπως κρατιέστε πίσω επειδή φοβάστε την αποτυχία; Μήπως ενδίδετε στον φόβο της επιτυχίας επειδή υποτιμάτε τον εαυτό σας; Ασχολείστε με παραγωγικές προκλήσεις, ή εξαντλείτε τον εαυτό σας με την συμμετοχή σας σε ανούσιες μάχες; Μπορείτε να γίνετε μέλη της συλλογικής προσπάθειας ή έχετε ανάγκη την αναγνώριση του εγωισμού και θέλετε να είστε αρχηγοί;

 

Διαλέξτε τις μάχες σας σοφά και έξυπνα… και ακόμα και τότε, μην βιαστείτε. Αντί για αυτό, μπείτε στη συζήτηση και αλλάξτε με χάρη τη κατάσταση. Μην προσπαθήσετε να κατευθύνετε ή να οδηγήσετε. Βρείτε έναν τρόπο να συνεργαστείτε και συμφωνήστε στην κοινή προσπάθεια έτσι ώστε να συμμετέχουν όλοι.

zodia-taro-45

 

Σήμερα ίσως θελήσετε να μείνετε εκεί που είστε, να σκεφτείτε αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν και αυτά που έχετε πετύχει. Η σκέψη αυτή θα σας οδηγήσει στο να πιστέψετε πως σας αξίζει κάτι που οι άλλοι πρέπει να αποκτήσουν δύσκολα με το να αποδείξουν τον εαυτό τους. Ομοίως, ίσως δείτε και τους άλλους να λειτουργούν έτσι ακριβώς.

 

Όμως, ίσως παρατηρήσετε την αντίδρασή σας όταν σκέφτεστε να αντιμετωπίσετε κάποιον που φέρεται με περίεργο τρόπο… ίσως υπάρχει μία αντίσταση απέναντι σε ένα τέτοιο άτομο. Το γεγονός της παρελθοντικής επιτυχίας δεν του δίνει πάσο στο παρόν. Μπορεί να φαίνεται εντάξει όταν έχουμε εμείς την ίδια προσδοκία. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε στην προσέγγισή σας κατά τη διάρκεια της μέρας.

 

 

Ίσως καταλήξετε να μην κυνηγήσετε τίποτα σήμερα και να φοβάστε την αποτυχία, εξαιτίας ενός παρελθοντικού αποτελέσματος. Το γεγονός πως αποτύχατε στο παρελθόν, δεν σημαίνει πως τώρα οι καταστάσεις ή η στιγμή δεν είναι σωστά.

 

Εναλλακτικά, μην αφήσετε ούτε τον φόβο της επιτυχίας να σας κρατήσει πίσω. Αν υποθέτετε πως δεν είστε έτοιμοι, πως δεν έχετε αρκετή εμπειρία, πως δεν είστε αυτό που θέλει κάποιος τότε η ανταμοιβή απομακρύνεται. Μην γίνετε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας.

 

Αν χρειάζεστε αναγνώριση για κίνητρο, τότε θα περιμένετε αρκετό καιρό. Μην επιτρέψετε στην ανάγκη σας για εξωτερική έγκριση ή χειροκρότημα να σας εμποδίσει να πετύχετε στη ζωή σας.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw