taro: η κάρτα της ημέρας Δευτέρα 27/4

tarw-trelos

taro: η κάρτα της ημέρας Δευτέρα 27/4

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο τρελός

 

taro ο τρελος: αναρωτηθείτε το εξής… τι θέλετε να εξερευνήσετε σήμερα; Που μπορείτε να πάτε απλά για να περιπλανηθείτε και να περιμένετε να σας οδηγήσει η ημέρα, το μονοπάτι και ο φανταστικός εαυτός; Ποιες ευκαιρίες βρίσκονται μπροστά σας και σας καλούν;

 

Εγκαταλείψτε τον εαυτό που ξέρετε πως είστε. Προχωρήστε στην ημέρα επιτρέποντάς σας να γίνετε ξανά παιδιά, ελεύθεροι, χαρούμενοι, χωρίς προσδοκίες, κρίση ή φόβο… χωρίς παρελθόν να σας τραβάει πίσω… χωρίς υποχρεώσεις για το μέλλον.

 

Περιπλανηθείτε μέσα στην ημέρα φορώντας διαφορετικά καπέλα, διαφορετικές μεταμφιέσεις, δείτε πως είναι να είστε κάποιος άλλος από αυτόν που είστε τόσα χρόνια.

zodia-taro-45

 

Εξερευνήστε νέα περιβάλλοντα, νέες καταστάσεις, νέους ανθρώπους. Αφήστε την φαντασία να σας παρασύρει στην μορφή κάποιου άλλου… περάστε λίγο χρόνο στο πάρκο, ή σε ένα μπαρ, ή κάπου που δεν ξέρετε κανέναν.

 

Στο τέλος της ημέρας θυμηθείτε πως εσείς είστε αυτό το άτομο. Μπορείτε να νιώθετε έτσι όμορφα κάθε ημέρα και να ξεπεράσετε τα όρια τα οποία τόσο καιρό σας περιορίζουν. Θα ανακαλύψετε πως αυτός ο εαυτός σας ταιριάζει περισσότερο… θα νιώσετε πιο άνετα μέσα στο ίδιο σας το σώμα.

 

Περιπλανηθείτε… εξερευνήστε… κάντε κάποιο άλμα. Κάτι καινούριο σας περιμένει αν αφεθείτε ελεύθεροι.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00