taro: η κάρτα της ημέρας Σάββατο 28/3

tarw-kosmos

taro: η κάρτα της ημέρας Σάββατο 28/3

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το οχτώ των νομισμάτων ανεστραμμένη

 

taro το οχτώ των νομισμάτων: αναρωτηθείτε το εξής… σε ποια σημεία έχετε μείνει στους ίδιους και ξεπερασμένους τρόπους και πρέπει να τα ταρακουνήσετε; Τι μπορείτε να κάνετε για να ταρακουνήσετε τα πράγματα; Τι καινούριο μπορείτε να μάθετε, να δοκιμάσετε ή να χρησιμοποιήσετε; Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγή στον τρόπο που κανονίζετε την ημέρα σας, τη ζωή σας, την δουλειά σας; Χρησιμοποιείτε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

 

Σπαταλάμε πολύ χρόνο κάνοντας την ίδια ρουτίνα ξανά και ξανά, κάνοντας τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο γιατί έτσι λειτουργούν ή έτσι το έχουμε σχεδιάσει ή οργανώσει. Αυτό δημιουργεί περιττό άγχος όταν κάτι δεν ακολουθεί το σχέδιο, και περνάμε σε μία περιοχή που δεν θεωρείται συνηθισμένη.

 

Για σήμερα… ας αποδεχτούμε την πρόκληση να ξεφορτωθούμε το σχέδιο και να κάνουμε τα πράγματα με νέο τρόπο, να βγούμε από τα συνηθισμένα και να αυτοσχεδιάσουμε, αντί να ακολουθήσουμε κάτι προγραμματισμένο.

zodia-taro-45

 

Ίσως επίσης αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα πως σπαταλάμε πολύ χρόνο και ενέργεια δουλεύοντας και κάνοντας πράγματα για τους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω μας, χωρίς να αφιερώνουμε τον απαιτούμενο χρόνο στον δικό μας εσωτερικό κόσμο, παραμελώντας τις συναισθηματικές μας ανάγκες.

 

Αυτό όμως σημαίνει πως νιώθουμε δεδομένοι… έτσι, για σήμερα, γίνετε κάποιος άλλος… κάντε τα πράγματα διαφορετικά… πείτε όχι όταν κανονικά θα λέγατε ναι… πείτε ναι εκεί που θα λέγατε όχι… δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες, τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

 

Βγείτε από την ρουτίνα… ζήστε κάτι το διαφορετικό για το καλό της ποικιλίας… ύστερα καθίστε και απολαύστε το αποτέλεσμα.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια