taro: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 28/4

kartes-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 28/4

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο διάβολος

 

taro ο διάβολος: αναρωτηθείτε το εξής… υπάρχει κάποιο ελεγχόμενο περιβάλλον στο οποίο μπορείτε να πιέσετε τα όριά σας; Που μπορείτε να πάτε για να συναντήσετε αντισυμβατικούς ανθρώπους που κάνουν αντισυμβατικά πράγματα; Λέτε στον εαυτό σας «γιατί όχι»;

 

Θα είναι μία ενδιαφέρουσα ημέρα. Αφήστε ελεύθερα τα μαλλιά σας και περάστε σε μία απαγορευμένη περιοχή. Θα υπάρξει η τάση να πείτε «γιατί όχι;» με ρίσκο να προχωρήσετε αντίθετα με την κοινή λογική.

 

Ενώ θα είναι διασκεδαστικό, αναζωογονητικό, συναρπαστικό… και ίσως αναγκαστικό για να ταρακουνηθείτε και να βγείτε από την ρουτίνα… πρέπει να προσέξετε και να μην επιτρέψετε σε παλιές (κακές) συνήθειες και ανθυγιεινούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς να σας κυριεύσουν και να σας οδηγήσουν σε ένα μονοπάτι του οποίου τις συνέπειες θα τις μετανιώσετε.

zodia-taro-45

 

Χρησιμοποιήστε την σημερινή ημέρα για να συναντήσετε αντισυμβατικούς τύπους ανθρώπους, για να εξερευνήσετε ενδιαφέροντα περιβάλλοντα, δραστηριότητες και γεγονότα.

 

Όμως κάντε το με ένα τρόπο που να υπάρχει ισορροπία. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να πιέσει τα όριά του ενώ ταυτόχρονα μην του επιτρέψετε να γλιστρήσει και να υιοθετήσει καταστροφική συμπεριφορά.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra