taro: η κάρτα της ημέρας Πέμπτη 29/1

kartes-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Πέμπτη 29/1

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το τρία των νομισμάτων (ανεστραμμένη)

 

Αναρωτηθείτε το εξής… πως μπορείτε να δώσετε μορφή στην αντίληψη των πληροφοριών που έχετε λάβει; Μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην δημιουργία με τον τρόπο που σας έρχεται και όχι με τον τρόπο που σας επιβάλλεται; Είστε δεκτικοί στα χρώματα που σας προσφέρουν οι άλλοι ή προσπαθείτε να περάσετε πάντα το δικό σας;

 

Οι άνθρωποι, και εμείς οι ίδιοι, θα χρειαστούμε χώρο και αποστάσεις για να κάνουμε την δουλειά μας χωρίς πρόβλημα. Βρείτε το δικό σας χώρο για να κάνετε αυτό που ξέρετε. Όμως, ταυτόχρονα, σεβαστείτε την ανάγκη και των άλλων να λειτουργήσουν στον δικό τους κόσμο. Μαζευτείτε αργότερα για να ενώσετε τα κομμάτια. Για τώρα επικεντρωθείτε στο δικό σας κομμάτι μόνο.

zodia-taro-45

 

Η προοπτική σας δεν θα είναι στο καλύτερο σημείο και οι άνθρωποι δεν θα βλέπουν τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Ακόμα και αν πιστεύετε πως όλοι βλέπουν και ακούν τις ίδιες πληροφορίες, οι ερμηνείες θα διαφέρουν αρκετά. Αντί να δημιουργήσετε κάποια διαμάχη, αφήστε τους να δημιουργήσουν με την δική τους ερμηνεία.

 

Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από μερικά αποτελέσματα και θα εμπνευστείτε και εσείς με έναν τρόπο που δεν το περιμένατε. Θα εμπλουτίσετε και θα φέρετε στη ζωή το όραμά σας.

 

Μην περιορίσετε την φαντασία σας, αλλά ούτε και των υπολοίπων, προσπαθώντας να βάλετε όρια. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Υπάρχει μία δημιουργική ενέργεια στην ατμόσφαιρα που θα επιτρέψει στο σχέδιο να αλλάξει και να προσαρμοστεί.

 

taro διαβάστε επίσης