taro: η κάρτα της ημέρας Παρασκευή 29/5

tarw-taro

Η κάρτα taro της ημέρας: το δύο των νομισμάτων

 

taro το δύο των νομισμάτων: αναρωτηθείτε το εξής… πως μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τη μέρα σας, όταν έχετε πολλά πράγματα να κάνετε χωρίς να υπερφορτώσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους. Μπορείτε να βρείτε και να διατηρήσετε την ισορροπία του να ζητάτε αλλά όχι να απαιτείτε, να εκφράζεστε χωρίς υπερβολικό συναίσθημα ή δράμα, να καταφέρνετε αλλά να μην νιώθετε σαν υπέρ ήρωας; Φέρεστε στους άλλους με τον τρόπο που θέλετε να σας φέρονται;

 

Τα πράγματα γίνονται πιο σταθερά σήμερα, και μπορείτε πλέον να φέρετε κάποια ισορροπία και τάξη στη ζωή σας.

 

Όμως υπάρχει ένα ενδιαφέρον σκοινί πάνω στο οποίο βαδίζετε, επειδή νιώθετε τόσο κουρασμένοι και εξαντλημένοι. Τα συναισθήματα μπορούν εύκολα να βγουν στην επιφάνεια, και η ανάγκη μας να μας δουν, να μας εκτιμήσουν, να καταλάβουν τι κάνουμε (και τι έχουμε κάνει στο παρελθόν) μπορεί να δημιουργήσει μία ένταση, που θα φέρει διαπληκτισμούς και άβολες καταστάσεις.

zodia-taro-45

 

Προσέξτε να μην χρησιμοποιείτε φράσεις όπως «δεν βλέπεις πόσα έχω να κάνω;» ή «πάλι καλά που έχω δέκα χέρια και μπορώ να βρίσκομαι παντού ταυτόχρονα».

 

Οι φράσεις αυτές σηματοδοτούν την ανάγκη του εγωισμού να αναγνωριστεί, να δουν όλοι πόσα κάνουμε. Αν υπάρξουν άνθρωποι που σας μιλήσουν με αυτό τον τρόπο, απομακρυνθείτε με ευγένεια.

 

Το θέμα είναι πως μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα σήμερα, και έχετε αρκετές υποχρεώσεις. Όμως διατηρήστε την ισορροπία σε αυτά που πρέπει να γίνουν και αυτά που πρέπει να ειπωθούν.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-taro-astra