taro: η κάρτα της ημέρας Δευτέρα 30/3

taro-egkrateia

taro: η κάρτα της ημέρας Δευτέρα 30/3

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το έξι των ράβδων

 

taro το έξι των ράβδων: αναρωτηθείτε το εξής… τι θέλετε, τι πραγματικά ποθείτε; Προσπαθείτε να είστε όσο το δυνατόν πιο ορατοί; Εμπνέετε και κινητοποιείτε τους άλλους με τον τρόπο που μιλάτε και φέρεστε; Δίνετε ενθουσιασμό; Μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας σαν επιτυχημένο και όχι σαν διστακτικό και τρομοκρατημένο;

 

Υιοθετήστε την λάμψη των επιτευγμάτων. Ίσως ανακαλύψετε πως οι άλλοι γνωρίζουν την συνεισφορά σας ή σας επικροτούν για τις ικανότητές σας. Ακόμα και αυτό να μην γίνεται, όμως, να ξέρετε πως αναγνωρίζεστε… και επιτρέψτε στον εαυτό σας να βυθιστεί στις ανταμοιβές.

 

Ένα ευχαριστώ ή μία ευγενική χειρονομία θα σας οδηγήσει αρκετά μακριά… είτε τη κάνετε εσείς, είτε τη λαμβάνετε, είτε την δίνετε οι ίδιοι στον εαυτό σας… κάντε την προσπάθεια.

zodia-taro-45

 

Υπάρχει ένα κάλεσμα που μας αναγκάζει να επανεκτιμήσουμε αυτούς και αυτά που μας περιτριγυρίζουν, να ψάξουμε μία περισσότερο συνεργάσιμη, υποστηρικτική κοινωνία που αναγνωρίζει αυτό που είμαστε και αυτά που έχουμε να δώσουμε… να απομακρυνθούμε από καταστάσεις και ανθρώπους που μας θεωρούν δεδομένους.

 

Μπορούμε να πετύχουμε οτιδήποτε βάλουμε στόχο σήμερα, για αυτό μην σκέφτεστε περιορισμένα… δημιουργήστε μεγάλα οράματα και στόχους.

 

Δείτε τον εαυτό σας όπως είναι και αναγνωρίστε του πως είναι επιτυχημένος, νικητήριος, ικανός και πως έχει τον έλεγχο.

 

Δώστε το παράδειγμα… εμπνεύστε τους άλλους και θα σας υποστηρίξουν… βγείτε εκεί έξω… ακολουθήστε με ενθουσιασμό αυτούς και αυτά που σας εμπνέουν και σας μαγεύουν…

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια