taro: η κάρτα της ημέρας Πέμπτη 30/4

taro-troxos-tixis

taro: η κάρτα της ημέρας Πέμπτη 30/4

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το πέντε των ράβδων

 

taro το πέντε των ράβδων: αναρωτηθείτε το εξής… μήπως στοχεύετε πολύ χαμηλά επειδή διστάζετε να ζητήσετε από τους άλλους υποστήριξη; Σε ποιον μπορείτε να απευθυνθείτε για να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση; Βλέπετε τα πράγματα σαν μία μάχη που πρέπει να δοκιμάσετε και να κερδίσετε ή σαν μία ευκαιρία για να διευρύνετε τον εαυτό σας και να ωφεληθείτε; Μπορείτε να βρείτε χρόνο και χώρο για να δείτε και να ακούσετε τι έχουν οι άλλοι να προσφέρουν και να συνεισφέρουν;

 

Ακόμα και αν προκύψουν δυσκολίες, διαμάχες και προβλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι πάνω στις λύσεις που μπορείτε να βρείτε σε συλλογικό επίπεδο.

 

Μην ασχοληθείτε με αυτά που μπορείτε να βγάλετε από κάτι, αλλά προσπαθήστε να ακούσετε τι λένε και τι χρειάζονται οι άλλοι, για να μαζέψετε ενέργεια και ιδέες που μπορούν να φέρουν ένα καλύτερο αύριο.

zodia-taro-45

 

Μην κάνετε την σημερινή ημέρα να αφορά τους νικητές και τους χαμένους, αλλά προσπαθήστε να βρείτε κοινό έδαφος με αμοιβαία κατανόηση και ικανοποίηση.

 

Μην διστάσετε να ζητήσετε κάτι περισσότερο, κάτι πέρα από το εμφανές και το γνωστό. Μπορεί να μοιάζει μακρινό, αλλά δεν μπορείτε ποτέ να ξέρετε αν δεν το δοκιμάσετε. Αντί να προσπαθείτε μόνοι, δείτε τι θα συμβεί όταν συνεργάζεστε με άλλους για να εξερευνήσετε νέους τρόπους.

 

Μιλήστε με όλους και επιτρέψτε τους να έχουν το χώρο και την ευκαιρία να ακουστούν, να προσφέρουν, να μοιραστούν. Θα βγουν στην επιφάνεια δημιουργικές προοπτικές και σπίθες διόρασης.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra