taro: η κάρτα της ημέρας Σάββατο 30/5

anapodes-kartes-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Σάββατο 30/5

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το δέκα των κυπέλλων ανεστραμμένη

Αναρωτηθείτε το εξής… βιώνετε απογοήτευση εξαιτίας μη ρεαλιστικών προσδοκιών; Τι μπορείτε να κάνετε για να απολαύσετε την ημέρα και να χαλαρώσετε, αντί να κάνετε συνεχώς κάτι; Με τι και με ποιον πρέπει να επανασυνδεθείτε; Ποιον ή τι χρειάζεται να απομακρύνετε από τη ζωή σας έτσι ώστε τα πράγματα να κυλούν πιο ήρεμα;

 

Αν καταφέρετε να επιτρέψετε στις προσδοκίες σας να παραμείνουν ρευστές, ευέλικτες, προσαρμόσιμες, τότε θα μπορέσετε να βγείτε από οποιαδήποτε δυσκολία.

 

Οι σχέσεις στις οποίες υπάρχουν προβλήματα λόγω χρόνου και καταστάσεων, μπορούν να βελτιωθούν με καλή συμπεριφορά και επανασύνδεση χωρίς σκοπιμότητες.

zodia-taro-45

 

Θα ανακαλύψετε πως κάτι ή κάποιος τον οποίο έχετε πολύ ψηλά, κατά κάποιο τρόπο δείχνει πως τελικά δεν είναι τόσο τέλειο όσο νομίζατε. Χρησιμοποιήστε το αυτό ως ευκαιρία για να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε μη πραγματικό και αδύνατο. Με αυτό τον τρόπο θα σταματήσετε να βλέπετε ελαττώματα στους άλλους και να απομακρύνεστε επειδή δεν φτάνουν τις μη ρεαλιστικές ανάγκες και προσδοκίες σας. Κρατώντας τα μάτια σας ανοιχτά και τις προσδοκίες σας σε πρακτικό επίπεδο, μπορείτε να βιώσετε μία ικανοποιητική ημέρα.

 

Μπορεί να παίρνετε τα πράγματα υπερβολικά σοβαρά, να δουλεύετε πολύ σκληρά και να μην διασκεδάζετε καθόλου. Αυτή την ημέρα θυμηθείτε και επανασυνδεθείτε με ανθρώπους και πράγματα που σας φέρνουν χαρά. Αυτό θα δώσει φως στην ημέρα σας και θα σας ανεβάσει.

 

 taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra