taro: η κάρτα της ημέρας Σάββατο 31/1

anapodes-kartes-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Σάββατο 31/1

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το τρία των κυπέλλων

Αναρωτηθείτε το εξής… πως μπορείτε να ενωθείτε σε προσωπικό επίπεδο με κάποιον άλλον, ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα; Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ένα πιο άνετο, ανεπίσημο περιβάλλον για να γίνετε περισσότερο παραγωγικοί; Μπορείτε να εστιάσετε στις ομοιότητες και όχι στις διαφορές; Τι μπορείτε να γιορτάσετε αυτό το απόγευμα, είτε αφορά μία προσωπική στιγμή είτε μία ομαδική προσπάθεια;

 

Φαίνεται πως σήμερα μπορούμε να τα πάμε όλοι καλά με όλους. Ας ρίξουμε μία ματιά στις ομοιότητες που μας ενώνουν και ας ξεκινήσουμε από εκεί για να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον. Ξεκινήστε από εκεί αντί να νιώθετε συνεχώς πως πρέπει να λύσετε τις διαφορές σας. Ξεκινήστε με ένα γέλιο ή με την στιγμή της ανακάλυψης ενός κοινού προσωπικού χαρακτηριστικού ή μία ιστορία, αντί να ξεκινάτε κατευθείαν με την δουλειά. Ανοίξτε την ροή και κάντε κάτι μαζί. Θα καταφέρετε πολύ περισσότερα.

zodia-taro-45

 

Υπάρχει ένα άνοιγμα και μία ικανότητα για επικοινωνία, τα οποία θα σας βοηθήσουν να έρθετε κοντά με τους ανθρώπους. Θα σας βοηθήσει να βρείτε σημεία συμφωνίας ή τουλάχιστον συμβιβασμού.

 

 

Συναντηθείτε με ανθρώπους για φαγητό ή κάποιο άλλο ανεπίσημο γεγονός σε άνετο περιβάλλον. Θα ανακαλύψετε πως υπάρχει μεγάλη θέληση για συζήτηση και επαφή, έτσι ώστε να βρεθούν εύκολες λύσεις.

 

Θα σας δοθεί ένας λόγος για να γιορτάσετε ή θα βρείτε κάποιον που είναι έτοιμος να υπογράψει ή να συμφωνήσει μαζί σας, βελτιώνοντας τα επαγγελματικά σας.

 

taro διαβάστε επίσης:

 

zwdia-3-zodia