taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 31/5

taro-mythoi-alitheies

taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 31/5

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το έξι των ξιφών ανεστραμμένη

 

taro το έξι των ξιφών: αναρωτηθείτε το εξής… Μπορείτε να ακολουθήσετε αναπάντεχα μονοπάτια αντί να μένετε συνέχεια στον κύριο δρόμο; Επιτρέπετε στην φαντασία και την δημιουργικότητα να σας οδηγήσουν όπου θέλουν, αντί να προσπαθείτε σκληρά να τα καθοδηγήσετε εκεί που νομίζετε πως πρέπει; Τι μπορείτε να κάνετε το οποίο να είναι αναπάντεχο;

 

Τα έξι μας ζητούν να πάμε όπου φυσάει ο άνεμος, να περιπλανηθούμε άσκοπα ή να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να κάνει κάτι διαφορετικό έτσι ώστε να ανακαλύψει κάτι καινούριο και αναπάντεχο.

 

Τα εννιάρια (ανάποδα εξάρια) έχουν να κάνουν με το τέλος, τον τερματισμό και τον προορισμό.

zodia-taro-45

 

Σήμερα μας προσφέρονται μονοπάτια που δεν έχουν καμία σχέση με ευθείες και αναμενόμενους προορισμούς.

 

Απολαύστε τις παρακάμψεις… είτε είναι η διαδρομή για τη δουλειά, είτε το μονοπάτι των σκέψεών μας, όταν σκεφτόμαστε και είμαστε συγκεντρωμένοι πάνω σε κάτι.

 

Τα αδιέξοδα δεν σημαίνουν απαραίτητα απογοήτευση ή αποτυχία. Επιτρέψτε τους να αποτελέσουν την έμπνευση για να σκεφτείτε πέρα από τα συνηθισμένα, να βγείτε από την καθημερινότητα και να κάνετε ένα βήμα στην δημιουργική σκέψη.

 

Το μέρος στο οποίο θα καταλήξουμε σήμερα το βράδυ δεν θα έχει μεγάλη σχέση με αυτό που νομίζαμε πως θα κάνουμε όταν ξυπνήσαμε το πρωί. Μπορεί να μπερδευτούμε για το πώς φτάσαμε μέχρι εκεί, αλλά δεν χρειάζεται να έχουμε όλες τις απαντήσεις.

 

Απολαύστε την διαδρομή, να είστε ανοιχτοί στο αναπάντεχο και το ανεξερεύνητο και κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, καθώς τις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για όλους.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra