ταρω: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 28/12

ταρω: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 28/12

 

ταρω ο μαγος

Παραδοσιακά, η κάρτα ταρω μαγος απεικονίζει την μαγεία –σε ιατρικές, μετασχηματιστικές τελετές, αλχημικές μετατροπές, φόρτιση φυλαχτών και τα λοιπά. Ο μοντέρνος μάγος είναι κάποιος που ολοκληρώνει την διαδρομή από τον ουρανό στη γη, κάποιος που προσπαθεί να βρει το θείο χρυσό μέσα του.

 

Κατά την γέννηση της ταρω, ακόμα και ένας ικανός θεραπευτής, αν δεν ήταν κληρικός, θεωρούνταν πως είχε επαφή με τον διάβολο. Για εμφανής λόγους, η γραμμή ανάμεσα στα ταχυδακτυλουργικά κόλπα και στην φόρτιση του κόσμου με την μαγική θέληση, δεν ήταν ιδιαίτερα ξεκάθαρη στα πρώτα χρόνια της τράπουλας ταρω.

 

Η κάρτα ταρω του μαγου δείχνει έναν μοναχικό τυπολάτρη στην επικοινωνία με τα πνεύματα των στοιχείων –στην επίσημη διευθέτηση των συμβόλων  και των στάσεων –και είναι ένα δείγμα της ελευθερίας που έχουμε στην σύγχρονη εποχή να δηλώσουμε τα πνευματικά μας πιστεύω χωρίς τον φόβο των αντιποίνων. Οι παλαιότερες κάρτες δεν ήταν ποτέ τόσο σαφείς για το τι κάνει ο μάγος. Είναι καλύτερο να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη με αυτή τη κάρτα. Οραματιστείτε τον εαυτό σας να καταφέρνει κάτι μοναδικό, με οδηγό τις επαναστατικές δυνάμεις που αναδύονται αυθόρμητα μέσα από την ψυχή σας.

zodia-taro-45

 

zwdia-3-zodia