Ταρω – ζωδια της φωτιάς – Νοέμβριος 2017

9858-fire-dance

Ταρω – ζωδια της φωτιάς – Νοέμβριος 2017

Κριός

ταρω κριος – σχέσεις: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο σας απασχολούν πολύ κάποια οικονομικά σας θέματα. Βιώνετε μια εσωτερική πάλη για όσα πρέπει να κάνετε και αφορούν τα χρήματά σας. Η δύναμη που σας χαρακτηρίζει θα σας καθοδηγήσει να πράξετε ό,τι είναι απαραίτητο, ακόμη κι αν σας πιέζει και δεν συνάδει με τα θέλω σας… Αποδείξτε ότι είστε τολμηροί και το σύμπαν θα σας φέρει τις καινούργιες ευκαιρίες που χρειάζεστε, για να αντεπεξέλθετε και να γίνετε ξανά ευτυχισμένοι!

 

ταρω κριος – επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ξιφών
Νιώθετε κάποια νευρικότητα στον τομέα της καριέρας και τις αποφάσεις που έχετε να πάρετε. Η γενναιότητά σας θα σας ρίξει στη σωστή μάχη, για να κάνετε όσα είναι απαραίτητα και ορθά. Αν και αρχικά η ανταμοιβή σας θα είναι αμυδρή, αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα. Οι κόποι σας θα λάβουν τους καρπούς που τους αξίζουν από κάποιες απρόσμενες πηγές, κάτι που θα σας βοηθήσει πολύ και θα ανορθώσει την αυτοπεποίθησή σας. Ενδέχεται να σας προταθεί κάποια συνεργασία, που αν την λάβετε σοβαρά υπόψιν σας θα εξυπηρετήσει πολύ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

zodia-zvdia-22

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω κριος – οικονομικά: Το 7 των Ξιφών
Σας οφείλονται κάποια χρήματα, που τη συγκεκριμένη περίοδο θα σας βοηθούσαν πολύ να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Να ξέρετε ότι ο μόνος τρόπος να σας επιστραφούν, είναι να τα διεκδικήσετε με σθένος αλλά και ψυχραιμία… Ίσως να σας ταλαιπωρήσει λίγο ο οφειλέτης, όμως στο τέλος εσείς θα βγείτε νικητές από αυτή τη συγκυρία. Η επιμονή σας θα ανορθώσει την περηφάνια και θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας!

zwdia-zvdia-alexταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω κριος – ψυχολογία: Το 9 των Πεντάκτινων
Στην περίπτωσή σας ισχύει το «τέλος καλό, όλα καλά»! Όσα θα σας προκύψουν μέσα στον Νοέμβριο θα έχουν την πρόθεση – και θα καταφέρουν, να σας διδάξουν τον τρόπο να αξιοποιείτε την ορμητικότητά σας με ηρεμία και μέτρο. Αυτή την περίοδο θα μάθετε και πώς να διαμορφώνετε την καθημερινότητά σας με ρεαλιστική οπτική! Πρέπει να φροντίζετε τις υλικές σας ανάγκες, χωρίς να ξεχνάτε την ψυχική σας ευτυχία.

Λέων

ταρω λεων – σχέσεις: Το 3 των Ράβδων
Έχετε αρχίσει πλέον να θέτετε τον εαυτό σας σε εντελώς καινούργια συναισθηματικά μονοπάτια. Για κάποιους αυτό σημαίνει ότι έχετε γνωρίσει ένα ιδιαίτερο άτομο. Για άλλους αυτή η διαδρομή αφορά μια εσωτερική διαδικασία που δυναμώνει και αλλάζει τη συναισθηματική σας ευημερία, όπως και τη διαισθητική σας σοφία. Να ξέρετε ότι το σύμπαν είναι στο πλευρό σας και σας παρέχει την απαραίτητη ποιότητα και ποσότητα αισθημάτων, που θα σας επιτρέψουν να πάρετε τα ρίσκα που θα βοηθήσουν εσάς και το ταίρι σας… Είναι δεδομένο ότι είναι ευτυχισμένο λιοντάρι, ξεχειλίζει από αγάπη και φροντίδα για τους άλλους!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθειςxartomanteia

ταρω λεων – επαγγελματικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Έχετε αρχίσει να προβληματίζεστε για την επαγγελματική σας κατάσταση. Αφορμή γι’ αυτό, στάθηκαν οι φορές που χρειάστηκε πρόσφατα να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τη θέση σας. Μέσα στον Νοέμβριο θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να προσεγγίσετε με ευγένεια και καλή προαίρεση, ένα άτομο που έχει άμεση σχέση με αυτή τη δυσαρμονία. Αν δεν λάβετε μια ικανοποιητική απάντηση (κάτι που φαντάζει αρκετά απίθανο), θα επιλέξετε να απομακρυνθείτε από αυτή την συγκυρία. Είναι βέβαιο ότι διαθέτετε την απαραίτητη δύναμη για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο και καλύτερο για τον εαυτό σας!

ταρω λεων – οικονομικά: Ο Τρελός
Προβλέπεται ότι θα πάρετε ένα ρίσκο με τα οικονομικά σας, ελπιδοφόρο και καλοπροαίρετο. Μια γρήγορη αλλά σύντομη αλλαγή, θα σας κάνει ακόμα πιο αισιόδοξους. Ωστόσο οι πληροφορίες που θα λάβετε, θα σας καθοδηγήσουν για την μελέτη που πρέπει να κάνετε ώστε να μεγιστοποιήσετε την επιτυχία σας στον τομέα που στοχεύετε. Ακολουθήστε τις παρορμήσεις του σύμπαντος και σύντομα θα έχετε πολλούς λόγους για να γιορτάζετε, για πολύ καιρό στο μέλλον!

zwdia-taro-astra

ταρω λεων – ψυχολογία: Ο Τρελός
Η επανάληψη της κάρτας και σε αυτή την πτυχή του εαυτού σας, έρχεται για να σας επισημάνει ότι πρέπει να αναλύσετε την τάση σας να βάζετε τις θερμές σας ελπίδες μπροστά από την πρακτική λογική! Είναι υπέροχο να έχετε μια αισιόδοξη καρδιά… Όμως όταν η ιστορία σας έχει αποδείξει ότι δεν μπορείτε να εμπιστεύεστε κάποια άτομα, είναι δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσετε τις ίδιες συμπεριφορές στο παρόν και το μέλλον. Φυσικά πρέπει να δίνετε στους ανθρώπους δεύτερη ευκαιρία, αρκεί να συνάδει με τις εντολές της σοφίας!

Τοξότης

ταρω τοξοτης – σχέσεις: Ο Ιππότης των Ξιφών
Είναι δεδομένο ότι είστε δυνατοί! Αυτή την εσωτερική σας δύναμη θα κληθείτε να επιστρατεύσετε για να δώσετε μια μάχη, προκειμένου να επιλύσετε τα θέματα που έχουν προκύψει στο περιβάλλον του σπιτιού ή της σχέσης σας. Είναι φυσικό να νιώθετε κάποια νευρικότητα όσο αφορά το αποτέλεσμα αυτής της επιθετικής σας απόφασης, όμως το σύμπαν σας καθησυχάζει. Αυτό που προμηνύει, είναι θα βγείτε νικητές από αυτό το τόλμημα και θα επιφέρετε την επιθυμητή γαλήνη και ευτυχία!

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω τοξοτης – επαγγελματικά: Το 9 των Ράβδων
Η είσοδος του Νοεμβρίου θα σας βρει κάπως προβληματισμένους για κάποια επαγγελματικά θέματα. Έχουν προκύψει κάποιες δυσαρμονίες στον εργασιακό σας χώρο, που σας έχουν κάνει να νιώθετε ανασφαλείς για την εξέλιξή τους. Να ξέρετε ότι το σύμπαν ετοιμάζει ένα νέο ξεκίνημα για εσάς, που θα συντελεστεί στον παρόντα επαγγελματικό σας τομέα ή και κάποιον καινούργιο! Όχι μόνο θα ανορθωθεί η αυτοπεποίθηση και η ψυχική σας διάθεση, αυτή η νέα διαδρομή θα επιφέρει αρμονία και σεβασμό για το κύρος σας!

ταρω τοξοτης – οικονομικά: Το 3 των Κυπέλλων
Ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας που θα αρχίσετε να παίρνετε πολλές χαρές για τα οικονομικά σας! Η επιτυχία σας θα έρθει μετά τις πιέσεις που θα ασκήσετε σε ένα άτομο ή εταιρία, για όσα δικαιωματικά σας ανήκουν. Αυτή η διαδικασία θα συνοδευτεί από κάποια πικρία εκ μέρους σας, γιατί θα σας απογοητεύσει η εν λόγω πηγή που θεωρούσατε ηθική και αξιόπιστη… Φροντίστε να ξεπεράσετε γρήγορα αυτή τη διάθεση, γιατί όσα αφορούν το οικονομικό σας μέλλον είναι εξαιρετικά αισιόδοξα για τη ζωή και την ψυχολογία σας!

ταρω τοξοτης – ψυχολογία: Το 7 των Ξιφών
Η συμβουλή – εντολή του σύμπαντος προς εσάς για τον Νοέμβριο, είναι να μην επιστρέψετε στα γεγονότα που θα προκύψουν να επηρεάσουν την εσωτερική σας γαλήνη και αισιοδοξία! Προαναφέρθηκε σε όλους τους τομείς, ότι διαθέτετε την απαραίτητη δύναμη να χειριστείτε ό,τι κι αν βρεθεί στην πορεία σας. Διατηρήστε την πίστη σας ότι οδεύετε προς καλύτερες καταστάσεις, ώστε να συνειδητοποιήσετε πως τα πάντα είναι θέμα οπτικής. Διανύστε αυτό τον μήνα με το καλύτερό σας χαμόγελο, γιατί δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για εσάς!

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot