Ταρω – ζωδια της γης – Νοέμβριος 2017

astrologia-problepseis-oroskopia-ζωδια-ωροσκοπος-zwdia-zodia

Ταρω – ζωδια της γης – Νοέμβριος 2017

Ταύρος

ταρω ταυρος – σχέσεις: Το 2 των Ράβδων
Υπάρχει ένα εμπόλεμο κλίμα με ένα άτομο του κύκλου σας, που είτε έχει γεννηθεί στο εξωτερικό ή διαμένει μακριά από εσάς επί του παρόντος. Να ξέρετε ότι αυτή η δύσκολη διαμάχη θα διατηρείται, ενόσω εσείς παραμένετε απαιτητικά προσκολλημένοι. Έχει έρθει η στιγμή να κάνετε πίσω, να κοιτάξετε ειλικρινά μέσα σας και να συνειδητοποιήσετε ότι η γλώσσα της αγάπης που χρησιμοποιείτε διαφέρει από των άλλων… Μόνο όταν αλλάξετε την οπτική και τις άκαμπτες προσδοκίες σας, η καρδιά σας θα βρει τη γαλήνη και την ευτυχία.

 

ταρω ταυρος – επαγγελματικά: Το 6 των Ράβδων
Αυτή η κάρτα έρχεται να σας ανορθώσει την αυτοπεποίθηση στον εργασιακό τομέα, γιατί μπροστά σας ανοίγεται μια εντελώς καινούργια επαγγελματική πορεία που θα αφήσει πολύ πίσω όσα ξέρατε ως τώρα! Όλο αυτό χρειάζεται δύναμη αλλά και λογικό σχεδιασμό, στοιχεία που το δικό σας αποφασιστικό πνεύμα διαθέτει και θα τα αξιοποιήσει. Ακόμη κι αν χρειαστεί να υπερασπιστείτε τις επιλογές σας έναντι προειδοποιήσεων για το αντίθετο από άτομα του κύκλου σας, βρίσκεστε ήδη σε πορεία προόδου και αυτό δεν αλλάζει! Είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποια ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους στο μέλλον, που θα πιστοποιήσουν την επιτυχία σας.

zodia-zvdia-22

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω ταυρος – οικονομικά: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Οι ευκαιρίες που θα σας προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα, είναι αυτές που θα ανορθώσουν κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση σύντομα! Έχετε κάνει όλη την προπαρασκευαστική δουλειά που απαιτείται, ώστε να μπορείτε πλέον να ελπίζετε στην πραγμάτωση των ονείρων σας. Η ικανοποίηση που θα πάρετε από τα γεγονότα που έπονται, θα ανορθώσουν την ψυχολογία σας και θα ενισχύσουν κατά πολύ τη δημιουργικότητά σας!

zwdia-66

ταρω ταυρος – ψυχολογία: Το 3 των Κυπέλλων
Η επιτυχία που βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν για εσάς θα είναι η αφορμή για να γιορτάσετε πολύ και να απελευθερωθείτε, τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό. Οι επιλογές ζωής που έχετε κάνει, σας έχουν οδηγήσει σε ένα ανώτερο επίπεδο εσωτερικής γαλήνης και ικανοποίησης. Δικαιούστε να νιώθετε περήφανοι για την πορεία που έχετε χαράξει, ακόμη κι αν τα αποτελέσματά της δεν είναι ακόμη ορατά σε όλη τους την έκταση!

Παρθένος

ταρω παρθενος – σχέσεις: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων
Είναι πολύ πιθανό να νιώθετε κάπως ευάλωτοι αυτή την περίοδο, επειδή επικρατεί κάποια αστάθεια στο οικιακό σας περιβάλλον… Έχετε ήδη ρίξει τους σπόρους για την επιτυχία σας και πλέον βρίσκεστε στο στάδιο που αναμένετε αυτοί οι σπόροι να ανθίσουν. Το μόνο που ζητά το σύμπαν από εσάς αυτή την περίοδο, είναι να κάνετε λίγα ακόμη βήματα μπροστά προκειμένου να φέρετε την επιτυχία πιο κοντά σας! Πρέπει να αναλάβετε κάποια καθήκοντα και να κάνετε λίγες θυσίες, ώστε σύντομα να ανοίξει η πόρτα για μια πλειάδα επιλογών!

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω παρθενος – επαγγελματικά: Ο Ιεροφάντης
Υπάρχουν κάποιες προστριβές διαφορετικών απόψεων στο επαγγελματικό σας περιβάλλον αυτή την περίοδο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τη διευθέτησή τους, είναι να ζητήσετε την παρέμβαση ενός διαμεσολαβητή που θα τις επιλύσει άπαξ δια παντός. Όσα ελπίζετε να επακολουθήσουν αφού ξεπεραστεί αυτή τη συγκυρία, θα τα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο περιμένετε! Δεν αποκλείεται παράλληλα να δεχθείτε προτάσεις για αλλαγή επαγγελματικού χώρου.

ταρω παρθενος – οικονομικά: Ο Άσος των Ράβδων
Αυτή η κάρτα σας φέρνει το ευχάριστο νέο για αύξηση των εισοδημάτων σας μέσα στον Νοέμβριο! Κάποια νέα πηγή εσόδων έρχεται να βελτιώσει τα δεδομένα σας – που αν και είναι σταθερά, παρουσιάζουν ενίοτε κάποιες διακυμάνσεις. Η δημιουργικότητα και η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε αυτές τις νέες διαδρομές, που δεν αποκλείεται να αφορούν και κάποια αλλαγή διαμονής ακόμη και σε γεωγραφικό επίπεδο! Να ξέρετε ότι όσα βρίσκονται καθ’ οδόν για εσάς, θα σας στέψουν νικητές στον οικονομικό τομέα.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ταρω παρθενος – ψυχολογία: Το 10 των Κυπέλλων
Κάποια πρακτικά θέματα που αφορούν τα ακίνητα ή τη διαμονή σας, πρόκειται σύντομα να έχουν μια ιδιαίτερα ευτυχή κατάληξη. Μπαίνετε πλέον σε μια περίοδο υλικής απολαβής των κόπων σας, που θα σας επιτρέψει να πάρετε νέες αποφάσεις για τη ζωή και το σπίτι σας. Το πιο πιθανό είναι να ξεπεράσουν κατά πολύ και τις πιο τολμηρές φιλοδοξίες σας! Δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να περιορίζετε τον εαυτό σας με σκέψεις για τα ποσά που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε, γιατί θα έχετε πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε!

Αιγόκερως

ταρω αιγοκερως – σχέσεις: Ο Ακόλουθος των Ράβδων
Συχνά νιώθετε ότι καλείστε να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Πρόκειται για μια πρακτική που διατηρείτε ως συνήθεια από το παρελθόν, κάτι που θα επαναλάβετε σε επικοινωνιακό επίπεδο και αυτό τον μήνα. Ωστόσο, όλο αυτό απορρέει από έναν δικό σας φόβο, για επανάληψη παλαιότερων προβλημάτων. Αυτό που καλείστε να κάνετε πλέον, είναι να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η αντανακλαστική αντίδραση δεν σας βοηθά για να προοδεύσετε. Αρκεί μια μικρή θυσία από πλευράς σας, χωρίς να μειώσετε τα όριά σας, για να έρθετε πιο κοντά στην ευτυχία και τη χαρά της ζωής!

ταρω αιγοκερως – επαγγελματικά: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων
Το εισόδημά σας είναι αρκετά λιγότερο για τον κόπο και τον χρόνο που επενδύετε στην εργασία σας. Ωστόσο εξακολουθείτε να πιέζετε τον εαυτό σας να αποδώσει ακόμη πιο πολύ, από τον φόβο μιας πιθανής απώλειας της θέσης σας. Η συμβουλή του σύμπαντος προς εσάς, είναι να μειώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να αρχίσετε να εργάζεστε πιο έξυπνα και όχι πιο σκληρά! Είναι βέβαιο ότι η δουλειά σας απαιτεί κάποιες θυσίες – όμως αν εστιάσετε την προσοχή σας στις δημιουργικές πτυχές της, θα βιώσετε περισσότερες επιτυχίες με λιγότερη κούραση.

zodia-zvdia-75

ταρω αιγοκερως – οικονομικά: Το 2 των Πεντάκτινων
Τα οικονομικά σας αντιμετωπίζουν κάποιες μικρές εμπλοκές αυτή την περίοδο, επειδή έχετε αναλάβει κάποια σοβαρά αλλά ευαίσθητα εγχειρήματα. Το θετικό είναι ότι τα εισοδήματά σας είναι σταθερά και θα παραμείνουν έτσι. Αν νιώσετε να πιέζεστε κάποια στιγμή, να ξέρετε ότι η οικογένειά σας θα σταθεί στο πλάι σας και θα σας στηρίξει οικονομικά. Καίριο ρόλο στη βελτίωση των εισοδημάτων σας προβλέπεται να παίξει και η ακίνητη περιουσία σας.

ταρω αιγοκερως – ψυχολογία: Το 5 των Κυπέλλων
Ίσως να νιώθετε πεσμένοι ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό, θεωρώντας ότι μια σχέση σας έχει τελειώσει. Όμως δεν είναι καθόλου έτσι, καθώς έχει ακόμη αρκετό μέλλον! Ένας άντρας μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς, θα σας προσεγγίσει και θα σας δείξει κάποια πράγματα για τον εαυτό σας που δεν είχατε συνειδητοποιήσει… Αν νιώσετε τρωτοί εξαιτίας ενός οικονομικού θέματος που θα υπάρχει ανάμεσά σας, να ξέρετε ότι αυτή η σχέση έχει μακρά πορεία ενόσω διατηρείτε τα όριά σας και τις αρχές σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia