Ταρω – ζωδια του αέρα – Νοέμβριος 2017

ζωδια-αερα-γλωσσα-ερωτα-zwdia-αυρα

Ταρω – ζωδια του αέρα – Νοέμβριος 2017

Δίδυμοι

ταρω διδυμοι – σχέσεις: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων
Κάποιες ανησυχίες που έχετε για την οικονομική σας κατάσταση, θα είναι η αιτία να ελαττωθεί η συναισθηματική σας ενέργεια στη διάρκεια του Νοεμβρίου. Αυτός θα είναι και ο λόγος που δεν θα μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας στο ταίρι σας και τα άλλα άτομα που αγαπάτε. Το γεγονός είναι ότι πρόσφατα διαμορφώσατε κάποιες εξαιρετικές ιδέες προς την κατεύθυνση της σταθερότητας των οικονομικών σας, γι’ αυτό απομένει μόνο να βάλετε αυτές τις ιδέες σας σε εφαρμογή. Δώστε αυτή την ευχέρεια χρόνου στον εαυτό σας και θα τα καταφέρετε, γιατί οι προοπτικές σας για ευημερία και ευτυχία είναι πολλές από τώρα και στο εξής!

 

ταρω διδυμοι – επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Τολμήστε να κάνετε τα μεγάλα βήματα που σκέφτεστε, προς όσα δεν έχετε δοκιμάσει και δεν ξέρετε ακόμη! Τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι σας αναμένει σταθερότητα και ευτυχία όσο αφορά τα επαγγελματικά σας. Το εργασιακό σας περιβάλλον θα γίνει πολύ πιο ευχάριστο όταν πετύχετε την αποκατάσταση που αποζητάτε. Μάλιστα αρκετοί θα καταφέρετε να βγάλετε από πάνω σας και υποχρεώσεις του παρελθόντος! Το μονοπάτι που οδεύετε είναι το σωστό και σύντομα θα δείτε να κατακτάτε τις ελπίδες και τα όνειρά σας!

zodia-zvdia-22

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω διδυμοι – οικονομικά: Το 9 των Ξιφών
Όπως προαναφέρθηκε, αυτός είναι ο τομέας που θα καθορίσει την πορεία σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας – για τον Νοέμβριο αλλά και πολλούς μήνες στο μέλλον… Τολμήστε να ρισκάρετε και σύντομα θα βρεθείτε με τρεις διαφορετικές πηγές εισοδήματος! Παράλληλα θα κερδίσετε την προσοχή και τον σεβασμό ενός υψηλά ιστάμενου ατόμου, που θα βοηθήσει πολύ την ανοδική πορεία σας στον επαγγελματικό τομέα που έχετε επιλέξει. Αδράξτε τις ευκαιρίες και θα δημιουργήσετε το σταθερό οικονομικό περιβάλλον που χρειάζεστε και λαχταράτε!

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω διδυμοι – ψυχολογία: Το 9 των Ράβδων
Όλα εξαρτώνται από εσάς και τα λόγια είναι περιττά, αγαπητοί Δίδυμοι! Οι φόβοι που σας ταλαιπωρούν είναι απόρροια παλιών δυσχερών εμπειριών σας, που δεν έχουν καμία ουσιαστική υπόσταση στο παρόν – ούτε και το μέλλον σας. Είναι βέβαιο ότι έχετε τη δύναμη να τους προσπεράσετε και να τους διαγράψετε – και αυτό καλείστε να κάνετε προκειμένου να προχωρήσετε! Μόνο τότε θα δώσετε πνοή και δύναμη στα σχέδιά σας, που έχουν όλα τα εχέγγυα για να πραγματωθούν. Αυτός δεν είναι ο πιο ευχάριστος τρόπος να διανύσετε τη ζωή σας;

Ζυγός

ταρω ζυγος – σχέσεις: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Αγαπητοί Ζυγοί, έχετε πλέον μέσα σας τη σοφία και τη δύναμη να χειριστείτε όλες τις δυσκολίες που βιώνετε στις σχέσεις σας – οι οποίες αποτελούν και την αιτία που νιώθετε ανασφαλείς και αδύναμοι εδώ και πολύ καιρό. Τώρα πρέπει να κάνετε τις αποφασιστικές σας επιλογές, για το τι είστε διατεθημένοι να ανεχθείτε στις συμπεριφορές των άλλων και τι όχι! Δεν πρέπει να συμβιβαστείτε με τα θέλω των άλλων. Αντίθετα, εσείς θα θέσετε τα όριά σας και δεν θα δώσετε καμία σημασία στην άποψη των άλλων γι’ αυτά!

 

tarw-erwtoskopio

ταρω ζυγος – επαγγελματικά: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Η αλήθεια είναι ότι τελευταία έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για το επαγγελματικό σας αντικείμενο, καθώς δεν νιώθετε να σας αποδίδει σε οικονομικό αλλά ούτε σε ψυχολογικό επίπεδο… Αυτή η κάρτα έρχεται να σας διαβεβαιώσει ότι σύντομα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σας ενθουσιάσουν και θα ανορθώσουν κατά πολύ τα εισοδήματά σας! Μάλιστα αυτή η συγκυρία θα σας ανοίξει έναν καινούργιο κόσμο, με πολλές επιλογές και προοπτικές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς για να μεγιστοποιήσετε αυτές τις ευκαιρίες, είναι να μείνετε πιστοί στην αποδοτικότητα, τα προσόντα και την πειθαρχία σας!

ταρω ζυγος – οικονομικά: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Η εμφάνιση της ίδιας κάρτας στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας για τον Νοέμβριο, επιβεβαιώνει ότι σας αναμένουν εξαιρετικές επιτυχίες και στους δύο αυτούς τομείς! Όχι μόνο θα απαλλαγείτε επιτέλους από υποχρεώσεις και χρέη του παρελθόντος, θα έχετε το περιθώριο να αποταμιεύσετε και κάποια χρήματα για μια δύσκολη στιγμή. Διατηρήστε την πίστη σας και θα δείτε ότι θα αντεπεξέλθετε άρτια στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, όπως κάνετε πάντα!

zwdia-768

ταρω ζυγος – ψυχολογία: Η Κρίση
Ο Νοέμβριος επιφυλάσσει για εσάς μια υπέροχη πνευματική και συναισθηματική ανανέωση! Θα αρχίσετε να ανακτάτε την επαφή σας με τη Ουσία της ζωής, κάτι που αποζητάτε εδώ και καιρό. Αυτό θα σας δώσει την πολυπόθητη ώθηση να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Το μέλλον σας διαγράφεται γεμάτο ευτυχία και ευημερία!

Υδροχόος

ταρω υδροχοος – σχέσεις: Ο Κρεμασμένος
Βρίσκεστε σε ένα σημαντικό μεταίχμιο στη ζωή σας, όπου κάνετε πολλές συναισθηματικές θυσίες που μειώνουν τη συναισθηματική και την πνευματική σας δύναμη… Ουσιαστικά, νιώθετε να τραμπαλίζεστε ανάμεσα στον θυμό και την απαθή αποδοχή. Αυτά δεν είναι στοιχεία που αρμόζουν ή αξίζουν στην ιδιοσυγκρασία σας, γι’ αυτό τώρα καλείστε να αξιολογήσετε τα συναισθήματα που είστε διατεθημένοι να δεχθείτε στη σχέση με το ταίρι σας. Πραγματικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποφέρετε!

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω υδροχοος – επαγγελματικά: Το 5 των Ράβδων
Το επαγγελματικό σας περιβάλλον πρόκειται να περάσει μια περίοδο αναταραχών. Ακόμη κι αν δεν είναι άμεσα κατευθυνόμενες σε εσάς, είναι βέβαιο ότι θα σας επηρεάσουν. Η δική σας διάθεση θα είναι να βρεθούν οι χρυσές τομές που θα επιφέρουν την ειρήνη, κάτι που θα το πετύχετε ως έναν βαθμό. Ωστόσο υπάρχει ένα άτομο στον εργασιακό σας χώρο που δεν έχει συνεργατικό πνεύμα, γι’ αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί πιο κάθετα. Μια μικρή θυσία από την πλευρά σας θα εξομαλύνει τα πνεύματα και θα επαναφέρει τη λιακάδα, για τη δική σας επαγγελματική εξέλιξη αλλά και των συνεργατών σας.

ταρω υδροχοος – οικονομικά: Οι Εραστές
Είναι γεγονός ότι η ιδιοσυγκρασία σας αποδίδει καλύτερα σε μια ανεξάρτητη εργασιακή σχέση, όπου συνεργάζεστε ως ελεύθεροι επαγγελματίες και όχι ως υπάλληλοι. Αυτό το περιβάλλον θα ευνοήσει πολύ τα οικονομικά σας μέσα στον Νοέμβριο. Η εμπειρία που έχετε συρρεύσει από το παρελθόν, σας δίνει την ευχέρεια να ανταποκρίνεστε σε όλες τις αντιξοότητες και να διαχειρίζεστε με σοφία τα ταλέντα σας. Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να κάνετε και κάποια ταξίδια, που θα ενισχύσουν περαιτέρω τα εισοδήματά σας!

ταρω υδροχοος – ψυχολογία: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Παρά τις δυσχέρειες που φαίνεται να αντιμετωπίζετε εδώ και λίγο καιρό, η ευχάριστη πλευρά είναι ότι έχετε καταφέρει να νιώθετε πιο ώριμοι και επαρκείς. Βλέπετε ότι τα οικονομικά σας αρχίζουν να έχουν προοπτικές βελτίωσης, η καριέρα σας ανακτά το δημιουργικό της ενδιαφέρον και το οικιακό σας περιβάλλον βρίσκει την ισορροπία και τη ζεστασιά του! Το μόνο «αγκάθι» που νιώθετε, προέρχεται από την ερωτική σας ζωή – που πρέπει να κάνετε κάποιες ουσιαστικές κινήσεις. Σύντομα θα έχετε αίσια κατάληξη και σε αυτό τον τομέα, ακόμη κι αν κάνετε κάποια βήματα που θα ενέχουν ρίσκο!

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia